Webnoviny - Krimi

Podnikateľa, na ktorého strieľali z bazuky, zadržali policajti

Policajti zadržali Ladislava V. (40), ktorý je podozrivý zo závažných trestných činov v Galante, Šali a Seredi. Informoval o tom portál čas.sk.

(WEBNOVINY) – „V súčasnosti prebiehajú vyšetrovacie úkony a ku skutkom, zo spáchania ktorých je dôvodne podozrivý, sa polícia vyjadrí hneď, ako to bude možné,“ uviedla pre portál hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Podľa informácií, ktoré získal Nový Čas, Ladislava V. zadržali pre podozrenie z násilných trestných činov v Galante, Šali a Seredi. Portál pripomína, že vo februári 2011 niekto vykradol galantskú banku. Zlodeji išli pravdepodobne naisto. Zamerali sa iba na bezpečnostné sejfy. Nikto zatiaľ presne nepovedal, čo ukradli. Podľa portálu sa však hovorí o státisícoch eur. Deň po krádeži zavraždili v Galante majiteľa sejfu, podnikateľa Maroša Kováča. Jeho bielemu BMW skrížilo cestu tmavé auto so zapnutým modrým majákom. Posádka vozidla spustila na neho paľbu zo samopalu vzor 58. Kováč na mieste zomrel.

Portál čas.sk pripomína aj prípad zo Šale, kde zavraždili vo februári 2010 Jozefa Kaciana. Jeho auto prenasledovalo čierne Audi s bratislavským evidenčným číslom. Vytlačilo ho z cesty a maskovaný muž naňho vypálil dávku zo samopalu.

Ladislav V. podľa portálu čas.sk nie je pre políciu neznámy. V júli ktosi vystrelil na jeho auto z protitankovej päste. Pancierovú limuzínu však strela minula. „Policajti si myslia, že išlo o samoútok, aby vytvoril dojem, že je v ohrození,“ tvrdí zdroj Nového Času.

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/clan­ky?extend.104210_V-Galante-sa-pokusili-zabit-salianskeho-podnikatela.49]V Ga­lante sa pokúsili zabiť šalianskeho podnikateľa[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM