Rôzne

Možností na okúpanie už veľa nie je: Posledné teplé dni si užijete aj v Diakovciach

V neďalekom kúpeľnom meste nájdete osviežujúce miesto na relax. Využiť tak môžete posledné letné dni.

Ilustračný obrázok k článku Možností na okúpanie už veľa nie je: Posledné teplé dni si užijete aj v Diakovciach
Zdroj: Dnes24.sk

Počas tohto víkendu nám predpovede hlásia slnečné a horúce počasie. I počas septembra máte možnosť využiť posledné dni na kúpanie v termálnych kúpaliskách. Jedným z nich je i to v Diakovciach. Známe kúpalisko ponúka relax so štyrmi bazénmi:

Ako hovorí Parkányová z RETRO THERMAL DIAKOVCE, návštevníci sa môžu osviežiť až v štyroch bazénoch: v detskom bazéne pre deti do 6 rokov, v detskom bazéne pre deti do 4 rokov, v plaveckom a oddychovom bazéne.

Detský bazén pre deti do 4 rokov má hĺbku do 0,40 m. V detskom bazéne je strieška slúžiaca ako tienidlo pre deti počas horúcich dní. Detský bazén pre deti do 6 rokov s poz­voľným vstupom a hĺbkou 0,35 až 0,80 m. V tomto bazéne je hríbik s chrličom vody a dvoma masážnymi prúdmi.

Oddychový bazén má hĺbku od 120 cm do 140 cm. V strede bazéna je strieška s vodnými tryskami. V ponuke je nočné kúpanie s farebným osvetlením. Po okrajoch bazéna je k dispozícii sedenie s ležadlami vo vode. Plavecký bazén má hĺbku 160 cm.

V areáli kúpaliska je Autokemping s možnosťou stanovania, prípadne pristavenia karavanu na trávnatej ploche. Ako dodáva Parkányová: „Na kúpalisku poskytujeme ubytovanie a to v drevených chatkách: menšie 3 – miestne, väčšie 4 – miestne so základným vybavením.“

Stravovacie služby sú zabezpečené v reštaurácii, ktorá ponúka varené jedlá i denné menu. Občerstviť sa dá i v drevenici , kde je na výber rýchle občerstvenie ako napr. : langoše, palacinky a ryby. Osviežiť sa môžete nápojmi v koktail bare pri bazénoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM