Nikoleta Kováčová Krimi

Dobrá PRÁCA: POLICAJTI prekazili OBCHOD dílerovi

Šalianski kriminalisti zadržali 33-ročného muža, ktorý chcel na motocykli ujsť, no za pomoci zastavovacieho pásu sa mu to nepodarilo.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá PRÁCA: POLICAJTI prekazili OBCHOD dílerovi
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Tomu sa povie úspešný deň v práci. Šalianski kriminalisti zadržali 33-ročného muža, ktorý chcel na motocykli ujsť, no za pomoci zastavovacieho pásu sa mu to nepodarilo.

Drogová trestná činnosť

Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre (KR PZ) „dôvodom bola čierna gumená rukavica, v ktorej sa nachádzala biela kryštalická látka“.

Policajti následne u muža vykonali domovú prehliadka, pri ktorej boli nájdené ďalšie predmety súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.

Po predbežnom vyjadrení expertízy bolo zistené, že v zaistenom plastovom vrecúšku bol pervitín. „Dalo by sa z neho vyrobiť 430 jednotlivých dávok drogy,“ dodáva KR PZ v Nitre.

Až 15 rokov

Muž po obvinení putoval na návrh prokurátora pred sudcu a ten rozhodol o jeho väzobnom trestnom stíhaní.

„Za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi mu hrozí v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ informuje polícia.

POLICAJTI ZO ŠALE PREKAZILI OBCHOD 33 ROČNÉMU DROGOVÉMU DÍLEROVI Šalianski kriminalisti zadržali 33 ročného muža, ktorý...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, August 2, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM