Správy

Aj tento rok sme chodili Do práce na bicykli: Veľké vyhodnotenie zmarila pandémia

Aj v roku 2020 sa konala celonárodná kampaň s názvom Do práce ne bicykli. Už tradične sa do nej zapojili aj Šaľania.

Ilustračný obrázok k článku Aj tento rok sme chodili Do práce na bicykli: Veľké vyhodnotenie zmarila pandémia
Zdroj: Mesto Šaľa

Vyhodnotenie sútaže Do práce na bicykli bolo v našom meste vždy spojené s veľkou oslavou za účasti vedenia mesta a samotných cyklistov.

„Žiaľ, tento rok to z dôvodu šírenia ochorenia COVID-19 nebolo možné. Zúčastnení cyklisti preto prichádzajú postupne na Mestský úrad v Šali, aby si prevzali svoje zaslúžené ceny. Každý jeden tím a každý jednotlivec, ktorý sa tento rok do súťaže zapojil je od mesta odmenený diplomom a malým darčekom v podobe reflexného nákrčníku," informuje mesto Šaľa.

Aj tento rok sme mohli medzi účastníkmi nájsť deti a zamestnancov MŠ 8. mája.

„Detičkám a zamestnancom materskej školy prišli k ich účasti a úspechu osobne zablahoželať viceprimátor Šale Róbert Tölgyesi a viceprimátorka Šale Danica Lehocká. Pozvanie prijal aj národný cyklokoordinátor Ministerstva dopravy a výstavby SR Peter Klučka, ktorý prišiel na bicykli. Podľa slov Petra Klučku je MŠ 8. mája príkladom pre všetky školy a škôlky na Slovensku, pretože okrem samotného bicyklovania, vedú pani učiteľky a riaditeľka materskej školy Žaneta Gužíková deti k tomu, aby sa vedeli na cestách správať bezpečne," dodáva vedenie mesta na svojom webe s tým, že aj deti a zamestnanci materskej školy sa môžu tešiť z darčekov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM