Krimi

Prevádzača zastavili až PRESTRELENÉ pneumatiky: Ďalší chcel PRERAZIŤ betónové zábrany

V Nitrianskom kraji pribúdajú prípady nelegálnej migrácie. Polícia zastavila troch prevádzačov v priebehu dvoch dní.

Ilustračný obrázok k článku Prevádzača zastavili až PRESTRELENÉ pneumatiky: Ďalší chcel PRERAZIŤ betónové zábrany
7
Galéria

Policajti z Komárna počas nočnej hliadkovej služby zastavovali na Alžbetinom moste v Komárne čierny Mercedes ML s maďarským evidenčným číslom.

Šialená naháňačka

Vodič nereagoval na výzvy na zastavenie a pokračoval ďalej. Do prenasledovania sa okamžite zapojili dve hliadky z Komárna a aj PMJ Žilina, ktorí pomáhajú chrániť južnú hranicu.

„Vodič vozidla prešiel cez železničné priecestie, pričom v tom čase boli zatvorené závory z dôvodu prichádzajúceho vlaku. Vo vysokej rýchlosti pokračoval smerom von z mesta, kde prešiel do protismeru a v agresívnej jazde pokračoval. Keď sa policajti dali na úroveň unikajúceho vozidla, ten ich začal vytláčať a keď smeroval ku kajakárni v tom čase z auta jedna osoba vyskočila a dala sa na útek,“ informuje polícia.

Prestrelili mu pneumatiky

Auto unikalo ďalej smerom na Hurbanovo. Hliadka PMJ Žilina na jeho zastavenie použila služobnú zbraň.

„Po prestrelení kolies začalo vozidlo za Zeleným Hájom spomaľovať, keď v tom vodič vyskočil a dal sa na útek. Policajti muža dobehli a obmedzili mu osobnú slobodu. Následne zistili, že ide o 23-ročného občana Moldavska, ktorý prevážal deväť migrantov zo Sýrie,“ dodáva polícia.

Ďalšie prípady

V ďalšom prípade novozámockí policajti na hraničnom priechode Chľaba chceli zastaviť a skontrolovať vodiča Ford Galaxy, ktorý sa však pokúsil preraziť betónové bariéry, ktoré sa tam nachádzajú: „To sa mu však nepodarilo a zostal medzi nimi zaseknutý. Policajti zistili, že išlo o 20-ročného prevádzača z Moldavska, ktorý mal so sebou v aute aj 11 migrantov zo Sýrie.“

Do tretice hliadka z Komárna skoro ráno zastavila Opel Vivaro, ktoré šoféroval 19-ročný prevádzač z Poľska. V aute viezol 11 mužov zo Sýrie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Ďalšie prípady nelegálnej migrácie v Nitrianskom kraji
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM