Anton Hrachovský Kultúra

Víkend klope na dvere: Ako si v Nových Zámkoch užiť voľno?

Už viete, čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam si povyraziť v Nových Zámkoch, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere: Ako si v Nových Zámkoch užiť voľno?
Foto: Viktória Botošová

OBERAČKOVÉ SLÁVNOSTI

16.-17. septembra 2016, Dom kultúry a Hlavné námestie

Milovníci vína sa majú na čo tešiť. Sladkastý burčiak, voňavé klobásky, desiatky stánkov s rozličným tovarom a bohatý kultúrny program. Stačí sa zastaviť na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch.

XXII. NOVOZÁMOCKÝ FESTIVAL DETSKÝCH FOLKLÓRNYCH SÚBOROV

16.-17. septembra 2016, Dom kultúry a Hlavné námestie

V Nových Zámkoch sa počas Oberačkových slávností pripravuje dvojdňový festival, ktorý napíše tento rok už svoje 22. pokračovanie.

HC NOVÉ ZÁMKY – HC KOŠICE

16. septembra 2016 o 18:00, Zimný štadión

Novozámockí hokejisti pokračujú v premiérovom ťažení v Tipsport lige. Tentoraz ich čaká jej tradičný účastník, niekoľkonásobný slovenský šampión a tretí tím uplynulej sezóny HC Košice, ktorého dres oblieka napríklad aj útočník Ladislav Nagy. Novozámčania sa sú pred zápasom priebežne na treťom mieste, Košičania sú prví.

MFK TUPPERWARE NOVÉ ZÁMKY – SLOV-MATIC BRATISLAVA

16. septembra 2016 o 19:30, ŠH Milénium

V piatok večer je na programe aj futsalová extraliga. Domáci Novozámčania privítajú na svojej palubovke niekoľkonásobného majstra Slovenska Slov-Matic Bratislava, ktorý v úvodnom kole zvíťazil nad Levicami a usadil sa tak na druhej priečke tabuľky. Novým Zámkom patrí po úvodnom extraligovom kole, v ktorom prehrali na pôde FTVŠ UK Bratislava, 7. miesto.

IMT SMILE ACOUSTIC

16. septembra 2016 o 20:00, Historická Jazdiareň

Po Londýne a Prahe sú to práve Nové Zámky, ktoré zažijú koncert IMT SMILE Acoustic s akustickými verziami ich úspešných skladieb.

DOMČEK

18. septembra 2016 o 10:00, Dom Kultúry Kovak, Malá sála

Domček, domček kto v tebe býva? Veselý rozprávkový príbeh o malom domčeku a veľkom priateľstve si pre najmenších prichystalo Divadlo HOP A SKOK.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM