Aktualizované Krimi

Veľký zásah polície v Podhájskej: Na kúpalisko sa aktuálne nedostanete, FOTO

V priestoroch kúpaliska v Podhájskej je poriadne rušno. Zasahuje tam environmentálna polícia.

Ilustračný obrázok k článku Veľký zásah polície v Podhájskej: Na kúpalisko sa aktuálne nedostanete, FOTO
4
Galéria

Ako informujú muži zákona, už od večera 19. augusta do štvrtka 20. augusta policajní špecialisti na environmentálnu kriminalitu z prezídia Policajného zboru zasahujú v obci Podhájska. Ide o policajnú akciu „PRAMEŇ“ v objekte kúpaliska.

„Spolu s ďalšími útvarmi polície a znalcami, zabezpečujeme dôkazy a stopy pre vyšetrovanie a znalecké skúmanie. Prebiehajúce vyšetrovacie úkony súvisia s podozrením z trestných činov ohrozenia a poškodenia životného prostredia a legalizácie príjmu z trestnej činnosti vo veľkom rozsahu,“ informuje polícia.

„Vyšetrovanie sa týka čerpania a používania termálnej vody bez príslušných povolení a v rozpore s vydanými povoleniami. Súčasne je zamerané aj na závažné znečisťovanie životného prostredia vypúšťaním bazénovej vody bez povolenia do vodného toku. Bližšie informácie o prebiehajúcej akcii z taktických dôvodov nebudeme uvádzať,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Muži zákona upozorňujú, že objekt kúpaliska v obci Podhájska bude pre verejnosť uzavretý až do ukončenia vyšetrovacích úkonov: „Predpokladáme, že polícia tu skončí svoju činnosť v priebehu dnešného dňa.“

O uzatvorení informovalo na svojom webe aj kúpalisko: „Vážení návštevníci, oznamujeme Vám že termálne kúpalisko bude dňa 20.08.2020 /štvrtok/ ZATVORENÉ z technických príčin. Ďakujeme Vám za pochopenie a za spôsobené komplikácie sa vopred ospravedlňujeme.“

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

AKTUÁLNE: NA KÚPALISKU V PODHÁJSKEJ ZASAHUJE ENVIRO-POLÍCIA Už od včerajšieho neskorého večera a v priebehu dnešného...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, August 20, 2020
Zásah polície v Podhájskej
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM