Anton Hrachovský Krimi

Vážna havária v okrese Nové Zámky: Medzi dvomi obcami vyhasol život muža (†55)

V novozámockom okrese sa stala smrteľná dopravná nehoda. Jej obeťou sa stal 55-ročný muž.

Ilustračný obrázok k článku Vážna havária v okrese Nové Zámky: Medzi dvomi obcami vyhasol život muža (†55)
2
Galéria

Novozámockí dopravní policajti zasahovali pri tragickej dopravnej nehode na ceste medzi Pozbou a Podhájskou. O tragédii informovala policajná hovorkyňa z Nitry Renáta Čuháková.

Nehoda medzi Pozbou a Podhájskou

Ako uviedla, okoloidúci nahlásili vo štvrtok 25. októbra krátko po 17:00 na tiesňovú linku 112, že v tomto úseku je havarované vozidlo a vedľa neho leží človek bez známok života.

„Privolaná záchranná služba už mohla len konštatovať smrť nebohého 55-ročného vodiča modrej Toyoty Land Cruiser. Ten sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a pri prejazde ľavotočivou zákrutou zišiel s vozidlom z cesty a narazil do betónového mostíka a do priekopy. Vodič pravdepodobne nebol pri jazde pripútaný a po náraze vypadol z auta. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude zisťovaná pri pitve,“ objasnila policajná hovorkyňa.

Okolnosti, príčinu a mieru zavinenia odhalí podľa nej ďalšie vyšetrovanie novozámockej polície. „V tejto veci už vedieme trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ dodala Renáta Čuháková.

Foto: ilustračné

Tragická dopravná nehoda medzi Pozbou a Podhájskou
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM