Anton Hrachovský Hokej

V drese Zámkov absolvoval prvý duel: Tím získal do útoku nového hráča

V kabíne hokejového klubu HC Nové Zámky sa objavila ďalšia nová tvár. Je ňou útočník so skúsenosťami z druhej najvyššej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku V drese Zámkov absolvoval prvý duel: Tím získal do útoku nového hráča
Foto: Geleta Zsolt

Do duelu 31. kola Tipsport ligy zasiahol v drese Nových Zámkov aj útočník Roman Jurák (na snímke vľavo). Rodák z Trnavy nastúpil proti Trenčínu v štvrtej formácii a na ľade strávil 62 sekúnd a pri druhom góle Trenčanov si pripísal jeden mínusový bod.

Podľa trénera Novozámčanov Miroslava Mosnára prišiel Jurák do tímu na striedavý štart z Trnavy. V minulosti pôsobil aj v Skalici, Zvolene, Senici či v juniorke Karlovych Varov.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Jurák odštartoval sezónu 2019/2020 v drese trnavských „gladiátorov“ pôsobiacich v druhej najvyššej súťaži. V 27 dueloch si pripísal 34 kanadských bodov (13+21), čo z neho robí bodového lídra klubu.

Do zápasu s Trenčínom (3:4 pp) nakoniec nezasiahol ďalší nový muž v klube – Petr Obdržálek. Dôvodom mali byť zdravotné problémy.

Novozámčanom patrí po 28 stretnutiach predposledná, 12. priečka s trojbodovým náskokom na Liptovský Mikuláš. Už v piatok 20. decembra čaká Novozámčanov zápas v Liptovskom Mikuláši, na domácom ľade sa „býci“ najbližšie predstavia v nedeľu 22. decembra, keď privítajú jedenástu Detvu.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM