Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Voľné dni môžete v Nových Zámkoch a okolí stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Zámkoch a okolí naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

ama – HVIEZDNA SCÉNA

18. augusta 2017 o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Séria júlových koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj v auguste (a jeden v septembri) sa odohrá v Astronomickom kabinete celkovo päť koncertov. Občania si budú môcť každý piatok užiť vystúpenie jednej z kapiel. Počas tretieho augustového víkendu sa na pódiu predstavia členovia rockového zoskupenia ´ama´.

ATTILA ZSAPKA LIVE

18. augusta 2017 o 20:00, Irish Castle Pub

Hudobné piatkové večery si môžu Zámčania užiť aj v tomto hudobnom klube – a to nielen na diskotéke. V rámci Live koncertov na terase zahrá tento piatok Attila Zsapka so svojím akustickým sólo vystúpením.

MEGA OLDIES PARTY ´80, ´90

18. augusta 2017, Tona Beach Šurany

Leto, šport, voda a dobrá zábava jednoducho patria k sebe. Aj tento víkend čaká na zábavychtivých návštevníkov šurianskej Tony párty – tie najlepšie hity osemdesiatych deväťdesiatych ro­kov.

FC UNION NOVÉ ZÁMKY – DAC DUNAJSKÁ STREDA

19. augusta 2017 o 17:00, Štadión na Sihoti

V sobotu odohrajú novozámocké futbalistky úvodný duel novej sezóny 2017/2018 – po rokoch v 2. lige. Ich súperkami budú hráčky zo Žitného ostrova.

HUDOBNÁ JAMOVAČKA V PUBLIC PARKU

19. augusta 2017 o 20:00, Public Park

V skultúrnenom parku oproti Gymnáziu to začína v posledných týždňoch žiť. Aj tento víkend je pre obyvateľov prichystaný program – koncert skupiny ama a jej hostí – Pavla Keselýho, Lukáša Villema a iných.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM