Anton Hrachovský Kultúra

Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí

Víkend je tu znova, čo robiť počas najbližších dní? Opäť prinášame niekoľko podujatí, ktoré sa budú konať v Nových Zámkoch.

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Nových Zámkoch naplno: Inšpirujte sa našim výberom podujatí
Foto: Anton Hrachovský

FOOD REVOLUTION DAY 2017

19.- 20. mája 2017, Cisársko-kráľovská jazdiareň

Slávny šéfkuchár Jamie Oliver šíri myšlienku zdravého varenia po celom svete. Jedným zo štyroch miest na Slovensku, kde sa podujatie inšpirované jeho osvetou odohrá, sú aj Nové Zámky.

NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ

20. mája 2017, Múzeum Jána Thaina

Dňa 20. mája 2017 sa v slovenských múzeách uskutoční ďalší ročník obľúbeného podujatia Noci múzeí a galérií, ku ktorej sa s bohatým programom aktivít zapojí aj Múzeum Jána Thaina v Nových Zámkoch.

JEDNA FASCINUJÚCA ZBIERKA

20. mája 2017 o 18:00, Galéria umenia Ernesta Zmetáka

Galéria umenia Ernesta Zmetáka v Nových Zámkoch vydala súborný katalóg zo ´Stálej expozície európskeho umenia 16.-20. storočia´ z daru Danice a Ernesta Zmetákovcov, pod názvom Jedna fascinujúca zbierka.

PYŽAMO PRE ŠIESTICH

20. mája 2017 o 18:00, Dom kultúry Kovak

Divadelná hra, ktorá je voľným pokračovaním hry Tri letušky v Paríži. Bernard plánuje romantický víkend so svojou milenkou, krásnou parížskou modelkou, v jeho okúzľujúcom farmárskom príbytku. Kým jeho žena Jacqueline má byť na návšteve u svojej matky, objedná si catering na prípravu gastronomických špecialít a pozve svojho najlepšieho priateľa Roberta, aby mal dokonalé alibi.

ČERTOVSKÝ GAJDOŠ

21. mája 2017 o 10:00, Dom kultúry Kovak

Maďarská hudobno-tanečná rozprávka o pastierovi, ktorý sa vydá do sveta hľadať jeho najmilšie jahniatko, ktoré mu ukradli čerti.

VARÍ CELÁ RODINA

22. mája 2017 od 15:00 do 17:00, OC Aquario

V rámci každomesačného cyklu ´Milujeme nedele´ sa v nákupnom centre uskutočnia rodinné súťaže vo varení, pripravené je mini štúdio Malý kuchár, maľovanie na tvár a tvorivé dielne pre deti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM