Anton Hrachovský Hokej

Unikátny kemp pre mladých hokejistov: Zastúpenie mali i HC Nové Zámky, VIDEO

Vedenie hokejovej Tipsport Ligy zorganizovalo celotýždňový kemp pre mladých hokejistov. Medzi tými, ktorí nasávali jedinečnú atmosféru nechýbali mladíci z Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Unikátny kemp pre mladých hokejistov: Zastúpenie mali i HC Nové Zámky, VIDEO
Zdroj: Facebook

Premiérový kemp a kopec osobností

Počas uplynulého týždňa absolvovalo niekoľko desiatok slovenských detí z extraligových klubov premiérový hokejový kemp v X-Bionic Sphere v Šamoríne. Okrem iného sa tam stretli aj so súčasnými a bývalými hokejovými reprezentantmi ako Mariánom Hossom, Miroslavom Šatanom, Dominikom Graňákom, Markom Daňom, Jaroslavom Obšutom, Romanom Tvrdoňom či Petrom Bondrom, ale i zástupcami iných športov ako napr. Jurajom Tarrom (rýchlostná kanoistika) a Romanom Volákom (karate).

Popri hokeji si mladí hokejisti precvičili zručnosti aj v iných športoch, ako vo futbale a atletike. Svoje zastúpenie mali na kempe aj Nové Zámky – v podobe niekoľkých šikovných hráčov tunajšej Lokomotívy.

Aj s účasťou Novozámčanov

Na mladíkov čakalo množstvo aktivít, po ktorých si oddýchli v kine, ale aj pri sledovaní videí z pamätných MS 2002, keď sa Slovensko stalo Majstrom sveta. Navštívili rannú reláciu v komerčnej televízii, zúčastnili sa aj živého vysielania v rádiu.

Nové Zámky zastupovali na spomínanom kempe niekoľkí korčuliari – Timotej Lauro, Andrej Julínek, Viktor Petrík, Dominik Tóth, Dávid Kodhaj a Timur Král.

„Veríme, že deti nadobudnuté skúsenosti zúročia počas nadchádzajúcich sezón,“ vyjadrilo sa vedenie klubu na svojej webovej stránke.

Futbal: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM