Anton Hrachovský Hokej

Trénerom HC Nové Zámky bude aj naďalej Ivan Černý: Vedenie presvedčili výsledky

Hokejistov Nových Zámkov viedol ostatný čas asistent bývalých šéftrénerov Miroslava Chudého a Júliusa Pénzeša. Vedenie je zatiaľ s jeho prácou spokojné.

Ilustračný obrázok k článku Trénerom HC Nové Zámky bude aj naďalej Ivan Černý: Vedenie presvedčili výsledky
Foto: Anton Hrachovský

Hokejistov Nových Zámkov povedie aj v nasledujúcich stretnutiach doterajší dočasný tréner Ivan Černý. Na striedačku nováčika ligy sa postavil namiesto Júliusa Pénzeša v závere novembra pred súbojom s Banskou Bystricou. Pénzeša vedenie odvolalo po 23. kole a vysokej prehre 0:7 v Poprade. Vedenie klubu vtedy avizovalo, že bude sondovať trh s trénermi. Černému robí na striedačke spoločnosť bývalý brankár Ján Chovan, ktorý pôsobí zároveň v pozícii športového manažéra klubu.

Presvedčili výsledky

Pod vedením aktuálneho trénera Černého vyhrali Nové Zámky od 27. novembra štyrikrát, pričom v riadnom hracom čase neprehrali ani raz. Nad Banskou Bystricou vyhrali 3:2 po predĺžení, v Liptovskom Mikuláši prehrali 1:2 po predĺžení, v Martine vyhrali 4:3 a na domácom ľade s Trenčínom prehrali 3:4 po nájazdoch.

Len pripomíname, že v klube prišlo k výmene trénera už koncom septembra, keď bol odvolaný po sérii troch prehier Miroslav Chudý. Černý aj vtedy dočasne zaskakoval, no na striedačku napokon prišiel Július Pénzeš, ktorý sa musel po štrnástich odkoučovaných stretnutiach porúčať.

Najbližšie sa Novozámčania predstavia 9. decembra na domácom ľade proti siedmemu Zvolenu, na ktorý strácajú v ligovej tabuľke iba tri body. Následne ich čaká stretnutie v Žiline, potom 20. decembra skrížia hokejky doma s majstrovskou Nitrou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM