Anton Hrachovský Kultúra

Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré sa oplatí navštíviť

Ani tento víkend nás Nové Zámky nenechajú nudiť sa. Viacero koncertov i športové zápolenia. V meste sa ponúka nejedna výborná príležitosť, ako stráviť víkendové oddychové dni. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend v Nových Zámkoch: Výber akcií, ktoré sa oplatí navštíviť
Foto: Anton Hrachovský

CRAWLING KING SNAKE – HVIEZDNA SCÉNA

25. augusta 2017 o 20:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Séria júlových koncertov s názvom Hviezdna scéna zožala úspech a tak sa mesto rozhodlo v jej ďalšom pokračovaní. Aj v auguste (a jeden v septembri) sa odohrá v Astronomickom kabinete celkovo päť koncertov. Občania si budú môcť každý piatok užiť vystúpenie jednej z kapiel. Počas štvrtého augustového víkendu sa na pódiu predstavia členovia rockového zoskupenia Crawling King Snake.

INÝ ŠTÝL

25. augusta 2017 o 20:00, Irish Castle Pub

Živé vystúpenie sa bude konať aj v Irishi na Majzonovom námestí. Na pódiu vystúpi skupina Iný Štýl, po prvý raz oficiálne v novej zostave. Tešiť sa môžete na hity rokov minulých.

KIERO GRANDE

25. augusta 2017 o 20:00, Castle BarRock & KIOSK

Aby toho nebolo málo, máme tu do tretine živé vystúpenie. Milovníci progressive blues´n´rollu si prídu na svoje na živom koncerte v Kiosku.

PRVÁ POMOC V PUBLIC PARKU

26. augusta 2017 od 16:00 do 17:00, Public Park

Účelom akcie v parku oproti gymnáziu je naučiť verejnosť zhodnotiť vzniknutú mimoriadnu situáciu bez ohrozenia vlastného zdravia, orientačne stanoviť laickú diagnózu a poskytnúť adekvátnu prvú pomoc. Účastníci si budú môcť vypočuť prednášku o prvej pomoci pri rôznych zraneniach, spýtať sa na nejasnosti vyškolených dobrovoľníkov Mládeže Slovenského Červeného kríža a tiež si všetko vyskúšať – či už obväzové techniky, kardiopulmonálnu resuscitáciu na špeciálnej figuríne a ďalšie činnosti.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MFK DUBNICA

26. augusta 2017 o 17:00, Štadión Ladislava Gancznera

V najbližšom kole 3.Ligy – Západ sa hráči Nových Zámkov predstavia doma proti druhej Dubnici. A pôjde veru o poriadne atraktívny súboj, Dubničania sú totiž jedným z ašpirantov na postup do II. ligy. Aktuálne postavenie v ligovej tabuľke – Dubnica na druhom mieste, Nové Zámky na štvrtom.

PRIADKA A KRÁĽ

27. augusta 2017 o 10:00, Astronomický kabinet, Tabaková ul. 8

Veselé rozprávkové predstavenie Divadla pod balkónom o pracovitej priadke, ktorá svojou múdrosťou zachráni kráľovstvo. V prípade nepriaznivého počasia sa predstavenie presunie do Domu kultúry.

HC NOVÉ ZÁMKY – UTE BUDAPEŠŤ

27. augusta 2017 o 17:00, Zimný štadión

Na Novozámčanov čaká tretí zápas Vyšehradského pohára. Tentoraz privítajú na domácom ľade súpera z Budapešti. V predchádzajúcich dueloch si HC Nové Zámky pripísali 1 výhru v riadnom hracom čase (2:1 vs MAC Budapešť) a jednu výhru po predĺžení (4:3 vs Szekesfehérvár).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM