Rôzne

Súťaž o Najkrajšie mesto je ukončená: Zámky si polepšili, no stále to nie je ono

Súťaž ´Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016´, ktorú už po ôsmykrát vyhlásil internetový portál Slovakregion, spoznala víťazov.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o Najkrajšie mesto je ukončená: Zámky si polepšili, no stále to nie je ono
Foto: Anton Hrachovský

Súťaž ´Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016´, ktorú už po ôsmykrát vyhlásil internetový portál Slovakregion, spoznala víťazov. Od začiatku apríla do konca októbra mohli na portáli www.slovakregion.sk hlasovať všetci tí, ktorí mali záujem podporiť svoje obľúbené mesto.

Nové Zámky sa v súťaži tento rok umiestnili na celkovo 57. mieste z celkovej konkurencii 144 zúčastnených miest. Oproti vlaňajšku sme si tak polepšili, minulý rok sa Zámky umiestnili až na 87. priečke.

Do súťaže sa zapojili aj ďalšie mestá novozámockého okresu – Štúrovo sa umiestnilo na 94. priečke, čo predstavuje rovnaké umiestnenie ako v roku 2015. Šurany skončili 112. (v roku 2015 obsadili Šurany 86. miesto).

Víťazi z východu

Najviac hlasov od ľudí získalo v najnovšom ročníku súťaže mesto Spišská Nová Ves, za ňou nasledovala Levoča a trojicu najúspešnejších uzatvára Bardejov. Z nášho kraja sa najviac darilo Nitre, skončila na 12. mieste. Zahanbiť sa však nedali ani Topoľčany, ktoré taktiež skončili poriadne vysoko. Umiestnili sa na 15. mieste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM