Hokej

Rozbehlo sa budovanie kádra na sezónu: V Nových Zámkoch POKRAČUJE trojica hráčov!

Novozámocký klub informoval o najnovších podpisoch. V tíme pokračujú traja hokejisti.

Ilustračný obrázok k článku Rozbehlo sa budovanie kádra na sezónu: V Nových Zámkoch POKRAČUJE trojica hráčov!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Vedenie hokejového klubu HC MIKRON Nové Zámky si uplatnilo opcie na útočníka Richarda Ondrušeka a obrancov Branislava Ligasa a Michala Romana. Informovala o tom oficiálna stránka extraligistu.

Vyššie ciele

Odchovanec novozámockého hokeja Ondrušek nastúpil v uplynulej sezóne v 55 zápasoch, v ktorých si vytvoril osobné maximum, keď získal 22 kanadských bodov za 12 gólov a 10 asistencií.

„Podarilo sa nám splniť vopred stanovené ciele a verím, že v nadchádzajúcom ročníku ich posunieme ešte vyššie,“ poznamenal Ondrušek o uplynulom ročníku, ktorý sa pre Novozámčanov skončil po štvrťfinálovej prehre so Zvolenom.

Všetko pre tímový úspech

Obranca Ligas sa v ročníku 2022/2023 premiérovo dostal do reprezentačného A-mužstva. V 52 ligových zápasoch mal bilanciu 2 góly a 11 asistencií. „Verím, že sa nám opäť podarí postúpiť do play off, ideálne z čo najlepšieho miesta. Z osobného hľadiska by som rád spravil ďalší krok vpred a stal sa výraznejšou postavou na hokejovej mape,“ poznamenal Ligas, ktorý má pred sebou tretiu sezónu v novozámockom dre­se.

Pre obrancu Romana bude ročník 2023/2024 štvrtý vo farbách Nových Zámkov. V predošlom nazbieral 7 bodov (2+5) v 43 stretnutiach. „Užíval som si zápasy v play off a naším cieľom preto zostáva dostať sa tam znovu a spraviť všetko pre tímový úspech. Z osobného hľadiska by som rád posunul svoju hru,“ povedal Roman pre klubovú webstránku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Vedenie klubu sa rozhodlo uplatniť si opciu na trojicu slovenských hráčov. Dres s Býkom na hrudi si aj v nasledujúcom...

Posted by HC Mikron Nové Zámky on Sunday, May 21, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM