Správy

Pomohli im dotácie: Dve školské jedálne v Nových Zámkoch dostali nové vybavenie

Školské jedálne dvoch základných škôl v Nových Zámkoch dostali nové moderné vybavenie. Pomohli im k tomu dotácie ministerstva školstva.

Ilustračný obrázok k článku Pomohli im dotácie: Dve školské jedálne v Nových Zámkoch dostali nové vybavenie
Zdroj: Mesto Nové Zámky

„Mesto uspelo v rámci Výzvy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR na zlepšenie vybavenia školskej jedálne v základných a stredných školách v roku 2020. Získalo dotácie pre dve základné školy vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti Poskytovateľom dotácie na zlepšenie vybavenia školskej jedálne v základných a stredných školách je Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR," informuje mesto Nové Zámky. Termín realizácie bol február 2021.

Školská jedáleň pri Základnej škole na Nábrežnej 95, mala schválenú dotáciu 3 900 eur, bez spolufinancovania. Školská jedáleň pri Základnej škole na Ulici G. Bethlena 41 mala schválenú dotáciu 5 000 eur ( bez spolufinancovania).

„Pre ZŠ na Nábrežnej mesto Nové Zámky na základe jej žiadosti obstaralo vysokovýkonný umývací stroj s dávkovačom a príslušenstvom v celkovej hodnote 2 316 eur s DPH. ZŠ na Ulici G. Bethlena v rámci projektu získala do správy profesionálny kuchynský robot v celkovej hodnote 4 772,40 eur s DPH," informuje mesto Nové Zámky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Viac informácií z Nových Zámkov a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM