Anton Hrachovský Kultúra

Plesová sezóna v Nových Zámkoch: TIETO podujatia by ste si mali poznačiť

Po vianočných sviatkoch prišiel čas plesov. Zatancovať si do ranných hodín je možné aj v Nových Zámkoch. V prehľade prinášame niekoľko príležitostí na blížiace sa plesy v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v Nových Zámkoch: TIETO podujatia by ste si mali poznačiť
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Plesová sezóna sa rozbehla aj v našom meste. Na podobných akciách nechýba okrem zábavy, samozrejme dobré jedlo či rôzne druhy nápojov. V našom zozname o nich nájdete všetko podstatné – názov podujatia, dátum, čas, miesto a podrobné informácie. Ak ste teda doteraz žiaden tohtoročný ples nenavštívili, prinášame niekoľko tipov ako to napraviť.

Dátum Názov plesu Miesto Čas Popis akcie
27. januára 2017 Hádzanársky ples Cisársko-kráľovská jazdiareň 19:00 V cene 35 eur je zahrnutá 2× večera, víno, káva, nealko. Pre návštevníkov je zabezpečená samozrejme i hudba a program.
28. januára 2017 1. Folklórny ples CK – MO Matice Slovenskej Nové Zámky 19:00 V cene 15 eur je zahrnutý prípitok, večera, nealko, alko. O kultúrny program sa postarajú DJ Davis a ľudová hudba Matičiarik, predpísaný dress code je kroj alebo časť kroja.
2. februára 2017 Reprezentačný matičný ples CK – MO Matice Slovenskej Nové Zámky 19:00 V cene 30 eur je zahrnuté vstupné a občerstvenie. O dobrú náladu sa postará DJ Jano Korytár a ľudová hudba.
11. februára 2017 11. reprezentačný ples Gymnázia CK – MO Matice Slovenskej Nové Zámky 19:00 V cene 25 eur je zahrnuté: 2× večera, víno,káva, nealko, slané. Hudobný doprovod bude robiť DJ Obranec
11. februára 2017 Maškarný bál Cisársko-kráľovská jazdiareň 19:00 V cene 40 euro je zahrnuté: prípitok, 2× večera, víno, nealko, káva, tanečný program. O kultúrny program 12. ročníku sa postará zoskupenie Tequilashowband.
18. februára 2017 Študentský ples CK – MO Matice Slovenskej Nové Zámky 19:00 V cene 27–29 euro je tombola, živé stoly, ochutnávky, večera, káva, víno, nealko, švédske stoly. O zábavu sa postará Elán Tribute, DJ Ari, Nikol Kassell zo Superstar.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM