Anton Hrachovský Krimi

Obchod so zbraňami a drogami: Na muža zo Zámkov vydali európsky zatykač

Polícia prosí verejnosť o pomoc pri dolapení muža z Nových Zámkov. Podľa mužov zákona mal obchodovať so zbraňami a drogami.

Ilustračný obrázok k článku Obchod so zbraňami a drogami: Na muža zo Zámkov vydali európsky zatykač
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom mužovi z Nových Zámkov. „Na 40-ročného Martina Sádeckého vydal Okresný súd v Nových Zámkoch príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a európske zatýkacie rozkazy. Hľadaný sa dlhú dobu nezdržiava v mieste svojho trvalého bydliska a jeho pobyt nie je známy. Úmyselne sa vyhýba nástupu do výkonu trestu odňatia slobody,“ objasnila Renáta Čuháková, krajská policajná hovorkyňa z Nitry.

„Dôvodom na výkon trestu je zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ uvádzajú muži zákona na svojom profile na sociálnej sieti.

„Hľadaný Martin Sádecký je 176 až 180 cm vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči a hnedé na krátko ostrihané vlasy, oválnu tvár, vysoké čelo a priamy rovný nos,“ opísala dotyčného policajná hovorkyňa.

Akékoľvek informácie k pohybu alebo pobytu hľadaného Martina Sádeckého je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia Slovenskej republiky.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM