Viktória Botošová Rôzne

Novozámocké kúpalisko a doterajší priebeh jeho sezóny: Ako sú spokojní s priebehom leta na Štrande?

Najideálnejšie je tráviť tieto tropické dni niekde pri vode. Ako sú s priebehom leta zatiaľ spokojní na Štrande? A ako je to v porovnaní s minulým rokom?

Ilustračný obrázok k článku Novozámocké kúpalisko a doterajší priebeh jeho sezóny: Ako sú spokojní s priebehom leta na Štrande?
Foto: Viktória Botošová

Len málokto by si vedel predstaviť leto bez leňošenia pri bazénoch, opaľovania, či kúpania a šantenia vo vode. Novozámocké Termálne kúpalisko Štrand E. Tatárika otvorilo svoje brány 31.mája 2015. My sme boli zvedaví, čo hovoria na doterajší priebeh jeho sezóny, množstvo návštevníkov a nadšencov letných radovánok.V tejto súvislosti nás informovala Andrea Takácsová, Novovital.

„Doterajší priebeh sezóny hodnotíme ako priemerný,“ začala Takácsová. Ako dodala, o tom, koľko ľudí zatiaľ navštívilo počas tejto sezóny Štrand, si štatistiku vedú. No doplnila aj to, že zatiaľ žiadne rekordy návštevnosti nepadli.

Horúce počasie nám toto leto v Nových Zámkoch praje a teploty stúpajú do závratných výšin. „Počasie nám zatiaľ praje. V porovnaní s minuloročnou sezónou, kedy sme mali nižšiu návštevnosť kvôli počasiu,“ porovnala menej priaznivé počasie minulého leta.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM