Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Tragédia mladého motorkára

Podľa policajných informácií došlo k tragickej dopravnej nehode v nedeľu 18. septembra 2016, krátko pred pol ôsmou večer v smere od obce Tvrdošovce na obec Palárikovo v okrese Nové Zámky. Viac sme o tejto udalosti písali v článku Tragédia neďaleko Zámkov: Smrteľná nehoda mladíka († 24) na motorke, FOTO.

Blížiaci sa Štúrovský jarmok

Pre Štúrovo ale aj pre mnoho Novozámčanov tradičný Štúrovský jarmok čaká tento rok už jeho 470. edícia. Kedy sa bude tento rok konať a čo vás čaká sa dozviete v článku Perfektný PROGRAM: Chystá sa tradičný Štúrovský jarmok.

Parkovanie v Nových Zámkoch

Parkovanie je už roky jednou z najpálčivejších tém v Nových Zámkoch. Mestskí poslanci rozhodli na poslednom zastupiteľstve o dani a sadbách za užívanie verejného priestranstva na parkovanie.

Oberačkové slávnosti v Zámkoch

Tohtoročné Oberačkové slávnosti odštartovali v Nových Zámkoch už v piatok 22. ročníkom Festivalu detských folklórnych súborov s medzinárodnou účasťou. Sobotňajšie oslavy tak trochu prekazilo počasie. Vytrvalý dážď, ktorý miestami utíchol nakoniec vystriedala dúha na oblohe.

Úspešná škola

Jedna z popredných základných škôl v Nitrianskom kraji sa opäť zapojí do medzinárodného projektu. Spolupracovať bude so zahraničnými partnermi a školáci si posvietia na ľudskú inteligenciu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM