Krimi

Mestskí policajti opäť zasahovali: Pomohli ohrozenej seniorke

Príslušníci mestskej polície boli opäť v správny čas na správnom mieste. Pomohli seniorke v núdzi.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti opäť zasahovali: Pomohli ohrozenej seniorke
Zdroj: Mesto Nové Zámky

Mestská polícia v Nových Zámkoch a systém SeniAngel opäť pomáhali. „V pondelok 16. novembra o 22.05 hod. veliteľ zmeny mestskej polície (MsP) zaznamenal aktiváciu núdzového tlačidla SeniAngel od staršej obyvateľky mesta," informoval prostredníctvom mestského webu Jozef Tököly, náčelník MsP Nové Zámky.

Obyvateľku mesto okamžite kontaktovali a na miesto vyrazila hliadka metskej polície. „Veliteľ zmeny počas presunu komunikoval s ohrozenou osobou a zistil, že spadla na zem, je slabá a imobilná. Zároveň sme udalosť oznámili aj kontaktnej osobe, dcére ohrozenej," pokračuje v opise udalostí náčelník MsP.

Po príchode na miesto pomohla hliadka mestskej polície seniorke dostať sa na posteľ. Ako informoval Jozef Tököly, dostavila sa tam aj jej dcéra.

„Po vykonaní ďalších potrebných úkonov hliadka MsP z miesta odišla. Dcéra seniorky na druhý deň telefonicky oznámila, že matka bola prevezená do fakultnej nemocnice. Policajtom vyslovila poďakovanie za pomoc pri záchrane svojej matky, čo si veľmi, veľmi vážime," dodal náčelník MsP v Nových Zámkoch Jozef Tököly.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM