Anton Hrachovský Krimi

Krvavá dráma: Streľba, požiar a prevoz zraneného muža do nemocnice v Zámkoch

Policajná hliadka zo Želiezoviec bola svedkom krvavej drámy. Postreleného muža previezli do Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma: Streľba, požiar a prevoz zraneného muža do nemocnice v Zámkoch
3
Galéria

Podľa dostupných policajných informácií chceli v pondelok 11. septembra 2017 krátko pred treťou hodinou ráno policajti z Obvodného oddelenia PZ v Želiezovciach skontrolovať vodiča vozidla Peugeot odstaveného pri pohostinstve v Želiezovciach.

Prevoz do nemocnice v Zámkoch

Keď sa priblížili k vozidlu zaznel výstrel. „73-ročný vodič si spôsobil zranenie hlavy jatočnou pištoľou. Policajti okamžite podali zranenému prvú pomoc a privolali záchrannú službu. Zranený muž bol prevezený do novozámockej nemocnice,“ ozrejmila prvú časť prípadu Renáta Čuháková, nitrianska policajná hovorkyňa.

Súvis s požiarom v Leviciach

Ako ďalej policajná hovorkyňa uviedla, o pár hodín bol v byte na ulici Na lúkach v Leviciach spozorovaný požiar. „Levickí hasiči zistili, že ku vzniku požiaru niekto dopomohol. Svedčili o tom zapálené viaceré sviečky na stole v obývačke a v kuchyni odpojený prívod plynu zo sporáka. V byte sa taktiež nachádzal 20 litrový otvorený kanister s benzínom,“ pokračovala policajná hovorkyňa s tým, že v byte bývala tá istá osoba, ktorá sa v noci postrelila v Želiezovciach.

Vyšetrovateľ PZ vedie v tejto súvislosti podľa dostupných informácií trestné stíhanie vo veci pre zločin všeobecného ohrozenia a prečin ublíženia na zdraví. Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania polície.

Požiar v Leviciach
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM