Hokej

Klub spustil predaj permanentiek: Koľko zaplatíme za vstupenku na domáce zápasy?

Hokejový klub z Nových Zámkov priniesol informácie, ktoré zaujímali každého fanúšika. Pozrite si, koľko bude stáť permanentka a aj klasická vstupenka.

Ilustračný obrázok k článku Klub spustil predaj permanentiek: Koľko zaplatíme za vstupenku na domáce zápasy?
Zdroj: Rastislav Búgel

Hokejový klub HC Mikron Nové Zámky spustil predaj permanentiek na novú sezónu. Zverejnil aj ceny tradičných jednozápasových vstupeniek.

Permanentné vstupenky si môžete kúpiť v dvoch cenových reláciách. Bežná permanentka stojí 220 eur. Za 150 eur si ju môžu kúpiť dôchodcovia nad 62 rokov, študenti, deti do 15 rokov a ZŤP.

Tisíc kusov

„Celosezónne vstupenky sú platné na všetky domáce zápasy základnej časti a play-off Tipos extraligy. Potešujúcou správou je, že permanentky platia i na prípravné stretnutia, ktoré odohráme na domácom ľade počas augusta a septembra. Klub uvoľní do predaja na sezónu 2021/22 pre svojich fanúšikov maximálne 1 000 kusov permanentných vstupeniek," informuje novozámocký klub.

Permanentky sa predávajú na konkrétne miesto. Klub avizoval, že pripravené na prevzatie budú po úhrade v hotovosti osobne.

„Objednať si ich môžete u referentky klubu p. Hruboňovej na e-mailovej adrese: hrubonova@mikron.sk alebo na tel. čísle 0917 613 070. Prvých 50 majiteľov nových celosezónnych vstupeniek obdrží klubový šál ako darček," dodal novozámocký klub.

Prečítajte si tiež

Dobrou správou je, že pokiaľ ste mali permanentky zo sezóny 2020/2021, tieto budú presunuté do nadchádzajúceho ligového ročníka 2021/2022.

Klasické vstupenky

„Držitelia týchto vstupeniek získavajú automaticky bonus v podobe play-off zápasov ako poďakovanie za podporu klubu v uplynulej sezóne. Výmena, resp. vyzdvihnutie nových permanentiek prebehne osobne po telefonickej dohode na adrese sídla firmy MIKRON SLOVAKIA, t.j. Nitrianska 13, Nové Zámky počas pracovných dní od 08.00 do 15.00," informoval novozámocký klub s tým, že všetkých držiteľov permanentiek z uplynulej sezóny bude kontaktovať.

Nové Zámky zverejnili aj ceny klasických jednozápasových vstupeniek na ligové zápasy.

Fanúšikovia z Nových Zámkov si domáce stretnutia užijú za jednotnú cenu 10 eur. Výnimku prestavujú zápasy proti Nitre a Slovanu, kde bude platiť vstupné vo výške 12 eur.

„Deti do 120 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma bez nároku na sedadlo," dodáva HC Mikron Nové Zámky.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Viac správ zo športu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM