Tlačové správy

Jedným odpalom zahodíte všetky problémy: Vieme, prečo vyskúšať golf. A teraz už aj v našom okrese!

Golf už nie je len pre bohatých. Teraz si ho môže vyskúšať a prepadnúť mu každý, kto túži zažiť niečo nové. V neďalekých Šuranoch otvorili nové 9-jamkové ihrisko s golfovým balíčkom pre začiatočníka v mesiaci máj za super cenu 6 eur!

Ilustračný obrázok k článku Jedným odpalom zahodíte všetky problémy: Vieme, prečo vyskúšať golf. A teraz už aj v našom okrese!
Zdroj: Dnes24.sk

Úžasný šport, pri ktorom vypnete a zabudnete aspoň na chvíľu na všetky svoje problémy a starosti. Ruku na srdce, kto by to raz za čas nepotreboval? ;)

Teraz si môžete vyskúšať golf blízko nášho mesta a sami sa presvedčiť o jeho kúzle relaxu. Nečakajte a príďte si vychutnať priateľskú atmosféru Airport Golf Clubu Šurany. Teraz navyše so zvýhodneným balíčkom pre začiatočníka za 6 eur na osobu, a to iba v mesiaci máj!

V cene balíčka máte okrem vstupu aj zapožičanie golfovej palice, 80 loptičiek a čo je najlepšie, 15-minútovú inštruktáž od profesionálneho školiteľa golfu. Inštruktáž je pre max. 4 osoby, tak neváhajte a strávte so svojimi priateľmi príjemné chvíle na „greene“. Pred uplatnením tohto akciového balíčka sa však najskôr určite zahláste na recepcii na tel. č. 0918 555 550.

Plus prekvapenie navyše

Počas mesiaca máj môžete vyhrávať. Ak si zakúpite spomínaný golfový balíček ešte v tomto mesiaci, budete zaradení do súťaže na konci mája o ročný prenájom auta Renault Capture.

O Airport Golf Clube
Airport Golf Club bol založený v roku 2008 a je aktuálne prvým golfovým klubom v Nitrianskom kraji. Členom aj návštevníkom ponúka výborné hracie podmienky – v súčasnosti je hráčom k dispozícii plnohodnotné 9-jamkové ihrisko, par 35 s dĺžkou 2 500m, nový driving range s dĺžkou 220 m, chipping area a putting green.

foto: Norbert Ludaš Photography

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Airport Golf Club Šurany
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM