Tlačové správy

Inšpirujte sa našimi troma tipmi a prekvapte svojho partnera originálnym darčekom!

Prekvapiť svojho partnera darčekom, z ktorého bude mať nefalšovanú radosť, je často zložitejšie než sa zdá. Nemožné to ale nie je, preto nevešajte hlavu a radšej sa inšpirujte našimi tipmi na darčeky pre mužov, s ktorými nešliapnete vedľa!

Ilustračný obrázok k článku Inšpirujte sa našimi troma tipmi a prekvapte svojho partnera originálnym darčekom!
Zdroj: Heureka.sk

Myslite ako muž!

Keď darček pre muža vyberá žena, väčšinou má tendenciu zvoliť taký, z ktorého by mala radosť ona sama. Muži pritom ale túžia po celkom odlišných darčekoch – zatiaľ čo ženy milujú romantické a osobné predmety, ktoré sú do detailu premyslené, muži ocenia praktické darčeky, ktoré im pomôžu v práci alebo v osobnom živote. Pri výbere darčeku pre vášho partnera sa preto oprostite od romantických fantázií a zostaňte nohami na zemi.

Uľahčite im každodenný život

Muži budú na chytrých hodinkách milovať doslova všetko, čo ponúkajú! Jednoducho ich prepoja so svojím smartphonom (pozor, oba prístroje musia byť kompatibilné) a na displeji hodiniek potom môžu sledovať dôležité upozornenia, čítať správy alebo prehliadať sociálne siete. Aj samotné hodinky sú nabité funkciami, ktoré mužovi uľahčia jeho každodenný život – vďaka NFC senzoru s nimi zaplatia napríklad za benzín a po celý deň zostanú v obraze, ak ide o aktivitu a zdravotný stav.

Pošlite ho na dobrodružnú výpravu

Vyráža váš partner často na niekoľkodenné turistické výpravy a je to tak trochu dobrodruh? Vybavte ho outdoorovým vybavením, ktoré na svojom putovaní divočinou iste využije. Radosť mu urobí praktická sada na kempovanie, ktorá je ľahká a skladná, takže mu v batohu nezaberie príliš priestoru. A ak si potrpí na svoju rannú kávu, prekvapte ho cestovným kávovarom, s ktorým si espresso pripraví aj bez elektrickej energie.

Zdroj: Heureka.sk

Urobte mu poriadok v náradí

Máte doma majstra, pre ktorého je pribíjanie poličky tým najlepším relaxom? Kúpte mu praktický organizér, ktorý mu poslúži ako úložný priestor pre všetko náradie a navyše si ho bude môcť zobrať kamkoľvek so sebou. Vo výsledku si iste oddýchnete aj vy, že už po byte nenachádzate odložené skrutkovače a kliešte.

Pripomeňte mu detstvo

Prebuďte vo svojom partnerovi súťaživého ducha a prekvapte ho darčekom v podobe hernej konzole. Väčšinu z nich jednoducho pripojí k počítaču alebo televízii, niektoré herné konzole sú dokonca vhodné na cestovanie. Ak spoločne s partnerom vychovávate deti, verte tomu, že si s oteckom užijú nezabudnuteľnú zábavu!

Nech je stále online!

Ak je váš partner pracovne vyťažený a pri svojej práci je závislý na počítači, mobile alebo svojom tablete, možno by sa mu hodila výkonná powerbanka, vďaka ktorej bude zastihnuteľný aj mimo domov. Ak vyrazí na niekoľkodennú obchodnú cestu, dostatočnú zásobu energie mu poskytne powerbanka s kapacitou 20 000 mAh. Niektoré powerbanky dokonca umožňujú nabíjať zároveň dve zariadenia – napríklad telefón a notebook.

Inšpirácie na darčeky pre muža nie je nikdy dosť – ďalšiu várku nápadov nájdete na Heureka.sk, kde sú prehľadne roztriedené do kategórií a zoradené podľa obľúbenosti. Získate tak jasnú predstavu o tom, aké darčeky muži skutočne ocenia vďaka recenziám mnohých používateľov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Heureka.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM