Správy

Hľadáte si novú prácu? Mesto vyhlásilo výberové konanie

Pokiaľ pokukujete po novej práci, ste na správnej adrese. Mesto Nové Zámky vyhlásilo výberové konanie na obsadenie voľnej pozície.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si novú prácu? Mesto vyhlásilo výberové konanie
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Nové Zámky na svojom webe zverejnilo informácie o novom výberovom konaní. Hľadá odborného pracovníka (OP) pre oblasť bývania.

Výberové konanie sa uskutoční dňa 28. júna o 10:00 hodine v priestoroch veľkej zasadačky Mestského úradu Nové Zámky, 1. poschodie, číslo dverí 105.

„Záujemcovia o pracovnú pozíciu môžu Žiadosť o prijatie do zamestnania doručiť v tlačenej podobe (osobne, alebo zaslať poštou), na adresu Hlavné námestie 10, 940 02 Nové Zámky, alebo v elektronickej podobe na adresu kristina.hirkova@novezamky.sk," píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Predpokladaná hrubá mzda je stanovená vo výške 1404 eur.

Slovensko aktuálne

„Uzávierka na predkladanie žiadostí o prijatie do zamestnania je 21. júna 2021. Záujemcovia, ktorých žiadosti do výberového konania boli doručené po termíne uzávierky, nebudú zaradení do výberového konania," dodáva radnica.

Odborný pracovník pre oblasť bývania by mal mať ukončené VŠ vzdelanie II. stupňa v odbore sociálna práca, psychológia, právo, pedagogika a iné humanitné a sociálne vedy.

Viac informácií o požadovaných dokladoch a kvalifikačných predpokladoch nájdete na webe mesta po kliknutí SEM!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM