Anton Hrachovský Hokej

Fanúšikovia ocenili útočníka Nových Zámkov: Strelil najkrajší gól sezóny 2018/2019

Útočník MHC Nové Zámky sa dočkal prestížneho ocenenia. Je autorom najkrajšieho gólu sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia ocenili útočníka Nových Zámkov: Strelil najkrajší gól sezóny 2018/2019
5
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Zlatá prilba je ocenenie pre hokejistu najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport Ligy, ktorý je podľa hlasovania fanúšikov autorom najkrajšej akcie, prípadne najkrajšieho zákroku medzi brankármi. Za sezónu 2018/2019 sa stal definitívnym víťazom – strelcom najkrajšieho gólu útočník MHC Nové Zámky Andreas Štrauch.

Podarilo sa mu to v dueli s ešte stále aktuálnym majstrom – Banskou Bystricou, za čo získal novembrovú Zlatú prilbu s 945 fanúšikov­skými hlasmi, čo bolo najviac spomedzi všetkých „mesačných“ hlasovaní.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

V zápase hranom 14. novembra 2018 prehrávali Novozámčania na domácom ľade po góloch Asselina a Higgsa už 0:2. V druhej a tretej tretine sa im však podarilo vyrovnať zásluhou Urbana a Kudlu. Duel tak dospel do predĺženia. V ňom rozhodol o výhre domácich 3:2 práve Andreas Štrauch (na snímke v popredí). V 64. minúte si sťahovačkou posunul puk medzi nohami a bekhendom ho poslal efektne za chrbát bystrického gólmana.

Hlasovať mohli fanúšikovia v mobilnej aplikácii Tipsport Liga. Zostrih zo zápasu s Banskou Bystricou, aj so Štrauchovým gólom, si možno pozrieť na webe huste.joj.sk. Štrauchov gól nájdu okolo časovej stopy 7:20.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Andreas Štrauch v drese MHC Nové Zámky
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM