Anton Hrachovský Kultúra

Deň detí 2017 v Nových Zámkoch: Naši najmenší ho budú oslavovať na Štrande

Po roku sa môžu najmenší obyvatelia Nových Zámkov znova tešiť na množstvo zábavy a dobrej nálady. Je tu totiž Deň detí 2017.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí 2017 v Nových Zámkoch: Naši najmenší ho budú oslavovať na Štrande
Zdroj: Dnes24.sk

V prvú júnovú sobotu sa bude v Nových Zámkoch oslavovať sviatok všetkých detí. Deň plný zábavy sa odohrá 3. júna 2017 o 15:00 na Termálnom kúpalisku Štrand Emila Tatárika. Mesto prichystalo viacero atrakcií, vďaka ktorým môžu najmenší osláviť svoj výnimočný deň. Vstup na podujatie je voľný.

Detskí návštevníci sa tak môžu tešiť na detskú diskotéku, maľovanie na tvár, aquazorbing, maskotov či skákacie atrakcie. Svoju zručnosť môžu deti predviesť v tvorivých dielňach a rôznych súťažiach. To všetko 3. júna na Štrande.

O program sa postarajú deti zo základných škôl v Nových Zámkoch, CVČ Pyramída a tiež a tiež zo Základnej umeleckej školy. Najmenší si môžu tiež zatancovať po vzore tanečníkov z Tanečnej školy Viva a svojou troškou prispejú aj členovia novozámockého astrokabinetu. Spoločnosť budú robiť aj členovia Mestskej polície, hasičského a záchranného zboru či športové kluby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM