Správy

Covid a smutná správa z hokeja: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac

Za sebou máme ďalší rok a tak nastal čas bilancovať. Na ktoré správy naši čitatelia klikali najčastejšie?

Ilustračný obrázok k článku Covid a smutná správa z hokeja: TOP 5 článkov roku 2021, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: Mesto Nové Zámky , Dnes24.sk

Rok 2021 je minulosťou. Pozreli sme sa preto, aké články vás zaujali na našom webe najviac.

Uplynulý rok vo veľkej miere poznačila pandémia. Niet sa preto čomu čudovať, že aj články týkajúce sa opatrení, testovania a pandemických tém ovplyvnili aj náš rebríček TOP 5 článkov, na ktoré ste klikali najčastejšie.

Z nášho prehľadu sme sa rozhodli vynechať krimi správy. V tomto prípade vás však najviac zaujala informácia o nehode, pri ktorej zomrel 18-ročný športovec z Nových Zámkov.

1. Pomoc seniorom

Najohrozenejšou skupinou obyvateľov sú seniori. Vie to aj mesto Nové Zámky, ktoré im už začiatkom roka podalo pomocnú ruku. Radnica im darovala respirátory FFP2, poradila im ako ich správne nasadiť a pomohla aj s nákupom základných potravín.

2. Rozdelenie okresov

Pri pandémii ešte ostaneme. Na jeseň sa Slovensko riadilo Covid semaforom, ktorý ovplyvňoval opatrenia v jednotlivých okresoch. Od pondelka 1. novembra sa Nové Zámky zafarbili na červeno – 1. stupeň ohrozenia. V Nitrianskom kraji pribudol aj jeden čierny okres. Nové rozdelenie okresov vás zaujalo natoľko, že ste náš článok katapultovali na druhé miesto čítanosti.

3. Veľké testovanie

Úvod roku 2021 sa niesol v znamení antigénového testovania. To sa nevyhlo ani Novým Zámkom. 25. januára sme vám priniesli výsledky víkendového testovania v celom Nitrianskom kraji. V Nových Zámkoch otvorili dvanásť odberových miest a otestovali 11 444 ľudí. Koľko z nich uvidelo pozitívny výsledok testu?

4. Smútok v hokejovej rodine

Počas septembra nás zastihla smutná správa z hokejového prostredia. Vo veku 54 rokov zomrel bývalý československý hokejový reprezentant Ladislav Lubina, ktorý podľahol rakovine. „S hlbokým zármutkom sme dnes prijali správu, že nás vo veku 54 rokov opustil bývalý tréner Ladislav Lubina. Po hráčskej kariére presedlal na trénerstvo, Nové Zámky viedol z pozície hlavného trénera v sezónach 2008–09, 2013–14 a naposledy 2017–18. Ľáďo, odpočívaj v pokoji. Navždy ostaneš v našich srdciach," informoval vtedy klub HC Nové Zámky.

5. Situácia bola zlá

O tom, že rok 2021 sa niesol v znamení covidu, svedčí aj piate miesto nášho rebríčka „najklikanejších“ tém na našom webe NovéZámky24. Situácia v okrese sa postupne zhoršovala a tak regionálny hygienik od 7. januára 2021 vydal z dôvodu pandémie ochorenia COVID-19 vyhlášku o sprísnených opatreniach platnú pre celý okres Nové Zámky. Čo sa vtedy zakázalo v celom okrese?

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM