Viktória Botošová Rôzne

Čas na Štrande môžete tráviť aj aktívne. FOTO: PREHĽAD športových aktivít pre milovníkov pohybu

Ležať pri vode i hodiny a chytať bronz nie je pre každého. Kúpalisko v našom meste myslelo aj na tých, ktorí si slnečné lúče radšej vychutnajú pri aktívnom oddychu. Zisťovali sme, aké aktivity okrem kúpania ponúka novozámocké kúpalisko.

Ilustračný obrázok k článku Čas na Štrande môžete tráviť aj aktívne. FOTO: PREHĽAD športových aktivít pre milovníkov pohybu
Zdroj: Dnes24.sk

Letná sezóna je už v plnom prúde a kúpaliská v regióne už vďaka teplému počasiu otvorili svoje brány. Relax pri vode s chladeným nápojom je pre mnohých to jediné, čo na kúpalisku vyhľadávajú. Nemalý počet je však aj tých, ktorí si slnečné lúče radšej vychutnajú pri aktívnom oddychu. Tentokrát sme zmapovali športové možnosti pre milovníkov pohybu na našom Štrande.

Novozámocký Štrand Emila Tatárika ponúka svojim návštevníkom skutočne pestrú ponuku možností trávenia voľného času, relaxu a športu. Návštevníci kúpaliska sa môžu tešiť zo šiestich bazénov, ktoré sú k dispozícii počas letnej sezóny, od začiatku júna až do septembra. Každý si vyberie, či už máte chuť si zaplávať v plaveckom bazéne, alebo sa vyšantiť s deťmi v malom bazéne, či zrelaxovať v kľudovom, alebo perličkovom…

Areál ponúka aj iné možnosti rekreácie vo voľnom čase podľa záujmu návštevníka na trávnatých plochách športových aj detských ihrísk. „Ďalšími možnosťami na šport je stan so stolným tenisom ,volejbalové, futbalové ihrisko a neodmysliteľnou súčasťou je aj požičovňa športových potrieb a minigolf,“ uviedla Jana Krajčí, Novovital.

Vítaná zmena oproti minulým rokom

Ak ste si z našej ponuky zatiaľ nič nevybrali, pozrite, ako môžete zabiť nudu po novom. Animačné programy pre návštevníkov kúpalísk, wellnes centier, pre dovolenkárov na plážach, sú v súčasnosti už samozrejmosťou všade vo svete. Naše novozámocké kúpalisko chcelo priniesť pre jeho návštevníkov tiež niečo na spestrenie, zábavu a relax.

„Na našom kúpalisku sme zaviedli animačné programy. Detičky majú možnosť zahrať sa, realizovať sa v tvorivých dielničkách, v bazénových súťažiach, no zabavia sa aj dospelí, ktorí si môžu zacvičiť v bazéne AQUAGYM,“ vysvetľuje Krajčí.

„Na ihrisku hneď pri vstupe sme umiestnili malé pódium spolu so stanom a posedením pre detičky, kde môžu kresliť, vystrihovať si,r ealizovať sa v tvorivých dielničkách a taktiež za prítomnosti skúsených animátorov aj v športových detských hrách,“ povedala.

Prvý pokus mal neskutočne dobrý ohlas. „Čo sa týka dospelých, v 25 m bazéne sme pripravili v čase od cca 16-tej hodiny AQUAGYM. Cvičenie vo vode pri hudbe, taktiež s animátorom, zožalo obrovský úspech. Bazén bol počas cvičenia plný cvičiacich, i mužov, podotýkam,“ opisuje.

Všetko je v cene vstupného. „Animácie nie sú zvlášť spoplatňované a sú určené naozaj pre všetky vekové kategórie,“ dodala Janka Krajčí. Animačný program v prípade priaznivého počasia začína od 13:00 – 18:00h.počas celého leta. Bližšie informácie o cenníku nami poskytovaných služieb nájdete na webovej stránke Novovital-u.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: Jana Krajčí

Čas na Štrande môžete tráviť aj aktívne. FOTO
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM