Viktória Botošová Rôzne

5 správ, ktoré najviac oslovili novozámockých čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Zámkoch a aj v okolí. Niektoré témy našich čitateľov oslovili viac iné menej. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili novozámockých čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke
Foto: Viktória Botošová

Dopravu v Nových Zámkoch čakajú zmeny. Nové kruhové objazdy, na ktorých sa pracuje, by mali dopravné tepny spriechodniť. Začiatkom týždňa sme vám priniesli fotografie procesu výstavby okružnej križovatky. Čítajte tu: FOTO: Práce na kruháči v plnom prúde, pozor na tieto tri dni!

O jedno priezvisko sa v našom neveľkom meste delí často hneď viacero rodín. Z mesta sa nám podarilo získať zaujímavé informácie týkajúce sa práve tejto témy. Toto je 12 najčastejších priezvisk v Nových Zámkoch! Čítajte tu: Je medzi nimi aj to vaše? Toto je 12 najčastejších priezvisk Nových Zámkov!

Rokovania novozámockého parlamentu prebehajú pravidelne v rokovacej miestnosti. Tentokrát však počas prestávky smerovali kroky poslancov do vynovenej jazdiarne. Čítajte tu: Netradičný výjazd parlamentu: Pozrite si prvé FOTO zrekonštruovanej jazdiarne!

Vlasy sú korunou krásy pre každú ženu. V čom však spočíva tajomstvo pekného účesu? Čo robiť a čo nerobiť, aby bol účes skutočne korunou krásy, sme sa opýtali priamo odborníčky z Nových Zámkoch. Čítajte tu: 5 rád od ostrieľanej kaderníčky zo Zámkov: V čom spočíva tajomstvo pekného účesu?

Mnohí z vás boli určite pripravení, lebo si vopred naštudovali plánované uzávierky miestnych komunikácií z dôvodu výstavby okružných križovatiek v Nových Zámkoch, o ktorých informovalo naše mesto. Čítajte tu: Čakajú nás dopravné obmedzenia: Na týchto miestach zbystrite pozornosť, plánované uzávierky ciest v Nových Zámkoch

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM