Nikoleta Kováčová Šport

VRÁBLE sa chvália rodáčkou: Fyzioterapeutka EVA na olympiáde

Súčasťou slovenskej výpravy na OH 2024 v Paríži nie sú iba športovci. Tí sa totiž nezaobídu bez trénerov, ale ani fyzioterapeutov.

Ilustračný obrázok k článku VRÁBLE sa chvália rodáčkou: Fyzioterapeutka EVA na olympiáde
Zdroj: Mesto Vráble

Eva Demešová sa venuje fyzioterapii. O jej kvalitách v tejto oblasti svedčí fakt, že sa stará o dve atlétky, do ktorých vkladá celé Slovensko veľké nádeje na parížskej olympiáde – šprintérku Viktóriu Forster a strednotratiarku Gabrielu Gajanovú.

Vysunuté pracovisko

Eva pracuje v Nitre v jednom z centier progresívnej fyzioterapie, kde pomáha aj bežným smrteľníkom. Často sa však presúva po športových podujatiach, podľa harmonogramu spomínaných atlétok. Aktuálne sa teda nachádza pod piatimi olympijskými kruhmi v Paríži.

Mesto Vráble sa teší, že jeho rodáčka Eva Demešová je súčasťou slovenskej olympijskej výpravy a svojimi schopnosťami môže dopomôcť k čo najlepším výkonom našich atlétok.

Deň D v piatok

Viktóriu Forster čaká prvý olympijský štart v piatok 2. augusta 2024 o 10:45 h v rozbehu hladkej stovky. Gabriela Gajanová sa predstaví tiež v piatok v rozbehu na 800 metrov o 19:45 h.

VEĽKÝ DEŇ PRE ATLÉTKY, AJ PRE ICH FYZIOTERAPEUTKU Z VRÁBEĽ 🏃🏻‍♀️ Naša rodáčka Eva Demešová pracuje ako fyzioterapeutka...

Posted by Mesto Vráble - oficiálna stránka on Monday, July 29, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM