Správy

V nitrianskom kostole pribudol TERMINÁL na milodary: Veriaci môžu platiť KARTOU!

Nevídaná novinka pribudla v jednom z nitrianskych kostolov. Na bohoslužby už ľudia nemusia nosiť drobné, stačí im platobná karta.

Ilustračný obrázok k článku V nitrianskom kostole pribudol TERMINÁL na milodary: Veriaci môžu platiť KARTOU!
2
Galéria

Piaristický kostol v Nitre predstavil modernú novinku. V Božom dome osadili nový terminál na platobné karty, aby mohli veriaci aj takýmto spôsobom prispieť na milodary.

„V spolupráci s Piaristickou nadáciou sa nám podarilo do kostola dostať nový terminál na milodary, pomocou ktorého sa dá platiť bezkontaktne kartou,“ oznámil piaristi.

Prečítajte si tiež

Sumu si môžu vybrať

Jeden terminál už v kostole mali. Tento má však výhodu. „Dá sa vybrať ľubovoľná suma – vyššia aj nižšia, ako doterajších 5€, ktoré boli prednastavené na predošlom termináli,“ spresnil kostol.

Terminál naozaj ponúka možnosť uhradiť milodar vo výške 5 eur, 10 eur, 20 eur, 30, eur a 50 eur alebo si môžete vybrať inú sumu.

„Ďakujeme za všetky milodary, ktorými podporujete náš chrám, či už v hotovosti, cez bankový účet alebo aj týmto spôsobom,“ dodáva správa kostola.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

🆕 NOVINKA V KOSTOLE ✅ V spolupráci s Piaristická nadácia sa nám podarilo do kostola dostať nový terminál na milodary,...

Posted by Piaristický kostol sv. Ladislava v Nitre on Tuesday, February 28, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM