Správy

Pokukujete po práci v IT sektore? Nitriansky kraj hľadá možno práve VÁS!

Ak je vašim zameraním IT a obzeráte sa po novej pracovnej príležitosti, ste na správnej adrese. Nitriansky samosprávny kraj hľadá nových kolegov.

Ilustračný obrázok k článku Pokukujete po práci v IT sektore? Nitriansky kraj hľadá možno práve VÁS!
Zdroj: Pexels.com

Nitriansky samosprávny kraj (NSK) zverejnil informácie o dvoch voľných pracovných miestach. Hľadá administrátora pre aplikačný a databázový SW a systémového administrátora HW a SW.

V oboch prípadoch je vyžadované vysokoškolské vzdelanie II. stupňa a minimálne 5 rokov praxe v oblasti správy informačných systémov.

Dve pracovné pozície

Administrátor pre aplikačný a databázový SW by mal na pokročilej úrovni ovládať napríklad MS Windows server administrátor, Linux server administrátor, MS SQL Server, Biztalk server administrátor a mal by mať skúsenosti s prevádzkou elektronických služieb, s prevádzkou WEB portálu a CMS systému, elektronickými formulármi, mailovým systémom a MS Sharepoint.

V jeho pracovnej náplni bude napríklad správa a údržba aplikačného software, analyzovanie a riešenie incidentov a problémov, implementácia nových informačných systémov a iné.

Systémový Administrátor HW a SW musí mať pokročilé znalosti MS Windows server administrátor, Linux server administrátor, MS Hyper V administrátor, MS SQL Server – administrátor (stredne pokročilý), LAN administrátor, WIFI administrátor, Load ballancer KVM administrácia a ovládať by mal aj Administrátor diskových polí – Dell EqualLogic.

Ďalšie aktuálne témy

Podieľať sa bude napríklad na správe a údržbe HW a systémového SW informačných systémov, monitorovaní a vyhodnocovaní kvality prevádzky informačných systémov, správe WAN a VPN. Pripraviť sa musí aj na vyhodnocovanie a analýzu rizík popísaných v dokumentoch zverejnených organizáciou NASES, CSIRT-u prípadne aplikovanie opatrení z týchto dokumentov vyplývajúcich a správu linuxových serverov prevádzkovaných v rámci infraštruktúry UN­SK.

Platové ohodnotenie

Pri oboch pracovných pozíciách kraj ponúka odborný rast, príspevok na stravovanie, 37,5 hodinový týždenný pracovný čas, 5 dní dovolenky nad rámec Zákonníka práce a napríklad aj doplnkové dôchodkové sporenie. Termín nástupu je dohodou a ide o pracovný pomer na jeden rok s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

A aký ponúkajú plat? „Platové podmienky sú určené podľa zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, funkčný plat bude stanovený minimálne vo výške 1 200 eur v závislosti od odborného zamerania a počtu rokov odbornej praxe,“ informuje Nitriansky samosprávny kraj v oboch prípadoch.

Ak vás pracovné ponuky zaujali, nemali by ste zmeškať termín na podávanie prihlášok. Ten bol stanovený na 21. marca do 14.00 hodiny.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM