Správy

Novinka v nitrianskej fabrike: Cez pracovnú dobu doprajú zamestnancom MASÁŽ!

Masáž počas pracovnej doby? S takouto nezvyčajnou novinkou pre svojich zamestnancov prichádza nitrianska automobilka.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v nitrianskej fabrike: Cez pracovnú dobu doprajú zamestnancom MASÁŽ!
Zdroj: pixabay.com

Od februára 2023 si zamestnanci automobilky Jaguar Land Rover (JLR) v Nitre budú môcť užívať masáže, a to počas pracovnej doby. Informovali o tom Moderné odbory JLR na sociálnej sieti.

Podľa odborárov chce zamestnávateľ týmto spôsobom zlepšiť pracovné prostredie a zvýšiť starostlivosť o zdravie a komfort pracovníkov.

Prečítajte si tiež

Testovacia fáza

Spolupracovať bude so Strednou zdravotníckou školou v Nových Zámkoch. V ponuke bude niekoľko druhov masážnych zostáv, ktoré budú slúžiť na regeneráciu tela, masáž krku, masáž horných končatín, masáž chrbta.

„S masážami sa v JLR Nitra začína vo februári 2023. Tento projekt je v testovacej fáze a je limitovaný možnosťami Strednej zdravotníckej školy, to znamená, že masáže môžu byť poskytované len počas školského roka,“ uvádzajú odbory.

„Masáže od februára do konca apríla bude možné podstúpiť každú stredu a štvrtok v časoch od 08:00 do 14:00. Masáže sa budú vykonávať v priestoroch zdravotného strediska MDclinic priamo v závode JLR Nitra a budú trvať približne 20 minút,“ spresnili odborári.

Ako sa prihlásiť?

Je potrebné prihlásiť sa vopred. Registračný formulár nájdete TU!

Ako uvádzajú Moderné odbory, na masáže budú zamestnanci uvoľňovaní počas pracovnej doby. „Po registrácií na základe Vášho záujmu bude kontaktovaný Váš nadriadený ohľadom potvrdenia a zarezervovania termínu. Registrovať sa môžete do 22. 1. 2023 a podľa kapacít budeme informovať o otvorení ďalšieho kola registrácie,“ dodávajú odbory.

V prípade veľkého dopytu po týchto masážach sa vyberie maximálny počet zamestnancov na daný deň podľa poradia, kedy sa registrovali a vybraní zamestnanci budú individuálne kontaktovaní.

Po zhodnotení testovacej prevádzky budú Moderné odbory JLR informovať o pokračovaní tejto služby pre zamestnancov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM