Krimi

Na škole v Nitre zavládol obrovský smútok: Lúči sa so skvelou kolegyňou a učiteľkou

Nešťastie, ktoré sa stalo na ceste medzi Vrábľami a Lapášom, hlboko zasiahlo aj nitrianske gymnázium. Vyhasol život učiteľky.

Ilustračný obrázok k článku Na škole v Nitre zavládol obrovský smútok: Lúči sa so skvelou kolegyňou a učiteľkou
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

V utorok 14. marca sa stala na ceste I/51 za križovatkou na obec Golianovo smerom na Vráble vážna dopravná nehoda dvoch áut. V jednom z nich sedela učiteľka Piaristickej spojenej školy sv. Jozefa Kalazanského v Nitre.

Druhé šoféroval 27-ročný muž, ktorý vyviazol s ťažkými zraneniami. Žiaľ, 48-ročná vodička zraneniam na mieste podľahla. Dopravnú nehodu vyšetruje nitrianska polícia.

Prečítajte si tiež

Učila v Nitre

Strata hlboko zasiahla aj školu, v ktorej učiteľka pracovala. „Riaditeľka a celý pedagogický zbor školy, vyjadruje v súvislosti s tragickou udalosťou hlbokú ľútosť a spoluúčasť na bolestnom zármutku celej rodiny našej kolegyne,“ napísala škola na sociálnej sieti.

„Vyhasnutie života človeka, ktorý bol skvelou mamou, dcérou, sestrou, manželkou, priateľkou a učiteľkou, mimoriadne silno zasiahlo každého jedného z nás,“ dodáva gymnázium, ktoré zároveň informovalo, že posledná rozlúčka sa začne v sobotu 18. marca o 14.00 hod. svätou omšou v kostole sv. Štefana Uhorského v Žitavciach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM