Nikoleta Kováčová Krimi

DIVOKÁ jazda v centre mesta! Vodiča zastavil až PLOT

V čase dopravnej špičky 33-ročný vodič ignoroval predpisy a poškodil viacero áut.

Ilustračný obrázok k článku DIVOKÁ jazda v centre mesta! Vodiča zastavil až PLOT
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

V piatok (23. 8. 2024) popoludní sa v Nitre stala kuriózna dopravná nehoda. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Nitre informuje, že ju spôsobil vodič Suzuki.

„Jazdil po Štefánikovej triede smerom do centra Nitry. Za križovatkou Cabajská, pri prechádzaní cez jazdné pruhy, z doposiaľ presne nezistených príčin, bočne narazil do Škody Karoq,“ píše polícia. Vodič nezastavil a pokračoval v jazde do centra mesta mesta.

Narazil aj do autobusu

„Na križovatke s ulicou Richtára Peregrina prešiel do protismernej časti vozovky, kde bočne narazil do vozidla Audi A6, ktoré tam čakalo na červenú. Následne v jazde pokračoval veľkou rýchlosťou, pričom na križovatke pri obchodnom centre narazil do autobusu,“ vymenúva KR PZ v Nitre.

Ani náraz do autobusu vodiča nezastavil a pokračoval v divokej jazde. „Na ďalšej križovatke odbočil na ulicu Wilsonovo nábrežie, následne na ulicu Fraňa Mojtu, kde vyšiel mimo cestu vľavo a narazil do oplotenia,“ dodáva polícia.

Z miesta činu chcel ujsť, no nie príliš nenápadne. „Hlavou prebil dvere do banky,“ informuje KR PZ v Nitre o šialenom správaní vodiča.

Alkohol nepil

Muž hliadke neušiel a tá 33-ročného vodiča podrobila dychovej skúške na alkohol. Mala negatívny výsledok, a tak mu odobrali krv na toxikologické vyšetrenie.

Podľa vyjadrenia polície sú nateraz okolnosti, miera zavinenia a presná príčina nehody predmetom vyšetrovania.

DIVOKÁ JAZDA VODIČA V NITRE SKONČILA NÁRAZOM DO OPLOTENIA. VODIČ IGNOROVAL DOPRAVNÉ PREDPISY A POŠKODIL VIACERO...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Saturday, August 24, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM