Správy

Ďalšie KÚPALISKO v Nitrianskom kraji otvorí brány: Koľko zaplatíte za vstup?

Blíži sa otvorenie ďalšieho letného kúpaliska v Nitrianskom kraji. V máji bude v prevádzke len počas víkendov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie KÚPALISKO v Nitrianskom kraji otvorí brány: Koľko zaplatíte za vstup?
Zdroj: Facebook.com/Ava Thermalpark Diakovce

Po Vadaši v Štúrove sa čoskoro otvoria aj brány termálneho kúpaliska v Diakovciach, ktoré finišuje s prípravami na sezónu. Tá sa začne už počas druhého májového víkendu. Informovalo o tom stredisko na sociálnej sieti.

„Dovoľte nám, aby sme vás informovali, že v mesiaci máj bude AVA Thermalpark ako aj kemping otvorený počas víkendov: 12.5.-14.5., 19.5.-21.5., 26.5.-28.5.2023,“ uvádza AVA Thermalpark.

Od 1. júna bude termálne kúpalisko otvorené denne.

Prečítajte si tiež

Prešlo rekonštrukciou

Po skončení nultej letnej sezóny 2021 sa nový majiteľ kúpaliska pustil do 1. etapy rekonštrukcie. Zrekonštruoval bazény, vybudoval dva nové tobogany a vodné atrakcie. Pribudli aj nové rekreačné chatky, rekonštrukciou prešiel aj hotel, sociálne zariadenia a objekty pre karavanistov.

„Po letnej sezóne 2023 plánujeme pokračovať v modernizácii a budovaní kúpaliska ďalšou etapou, ktorou bude vybudovanie novej celoročnej wellnessovej časti so saunami, vírivkami, vnútorným ako aj vonkajším výplavovým bazénom, reštauráciou a kongresovou sálou. V ďalších etapách pribudnú aj apartmánové byty a wellness hotel,“ uvádza kúpalisko.

Výška vstupného

Dospelí majú pondelok až štvrtok vstup za 13,50 eur. Od piatku do nedele je vstupné 14,50 eur. Dieťa do 12 rokov má v pondelok až štvrtok vstupné za 11,50 eur. Od piatku do nedele 12 eur. Výška vstupného pre deti ZŤP je 5 eur. Deti do 3 rokov majú vstupné zadarmo. Vstupné pre seniorov od 62 rokov a ZŤP stojí v pondelok až štvrtok 11,50 eur. Od piatku do nedele je výška vstupného 12 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM