Jakub Forgács Krimi

BOMBOVÁ hrozba na letisku: Na miesto vyrazili policajti, hasiči aj pyrotechnici, FOTO

Letisko bolo dočasne uzatvorené, kým bola vykonávaná prehliadka priestorov a okolitého terénu.

Ilustračný obrázok k článku BOMBOVÁ hrozba na letisku: Na miesto vyrazili policajti, hasiči aj pyrotechnici, FOTO
10
Galéria

Objektom nahlásených anonymných bombových hrozieb sú nielen súdy, školy, ale aj letiská. „Letisko Nitra – Janíkovce sa stalo miestom bezpečnostnej akcie po tom, čo sa objavila správa o bombovej hrozbe bez špecifikácie konkrétneho letiska,“ uviedli nitrianski krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Na miesto okamžite dorazili policajné hliadky, pyrotechnici a hasiči, ktorí zabezpečovali areál. Letisko bolo dočasne uzatvorené, kým bola vykonávaná prehliadka priestorov a okolitého terénu,“ pokračovali policajti so slovami, že po vykonanej dôkladnej kontrole mohli vysloviť záver s negatívnym stanoviskom.

„Na letisku Nitra – Janíkovce neboli nájdené žiadne výbušné zariadenia ani podozrivé predmety a letisko mohlo obnoviť svoju prevádzku,“ spomenuli.

Policajti upozornili, že šírenie poplašnej správy je trestným činom. „Takéto konanie môže vyvolať zbytočnú paniku, strach, ohroziť verejný poriadok a bezpečnosť, a neprimerane zaťažiť záchranné zložky. Vyzývame každého, aby sa takéhoto konania nedopúšťal, pretože trestný čin nezostane bez trestu,“ dodali.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Bombová hrozba na letisku Nitra - Janíkovce
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM