Hokej

Adam Sýkora na Instagrame: Slová, ktoré chytia za srdce každého fanúšika Nitry

Adam Sýkora sa rozlúčil s Nitrou a mieri do zámoria. Aký odkaz zanechal fanúšikom Corgoňov?

Ilustračný obrázok k článku Adam Sýkora na Instagrame: Slová, ktoré chytia za srdce každého fanúšika Nitry
Zdroj: Rastislav Búgel

Adama Sýkoru draftoval v roku 2022 zo 63. miesta (2. kolo) klub New York Rangers. Talentovaný hokejista priznal, že počas celej sezóny bol v kontakte s klubom, a tak sa krátko po tom, čo Nitra ukončila sezónu, Adam pobral do zámoria.

Sezónu si predĺži vo farmárskom tíme. Krátko pred odchodom talentovaný hokejista na Instagrame publikoval dojímavé slová.

Sezóna, ktorú napokon zvládli

„V prvom rade by som sa chcel veľmi pekne poďakovať všetkým za ďalšiu príjemnú sezónu strávenú v HK Nitra, možno to nebola sezóna podľa očakávaní, napriek tomu sme to zvládli veľmi dobre a opäť mi niečo dodala do mojej hokejovej kariéry,“ napísal miláčik nitrianskych tribún.

Prečítajte si tiež

Roky strávené v Nitre si pochvaľuje

„Zároveň by som sa chcel poďakovať všetkým členom realizačného tímu, všetkým spoluhráčom, trénerom, ľuďom a najmä fanúšikom za najkrajších 7 rokov strávených v tomto úžasnom hokejovom meste. Spoznal som tu veľké množstvo úžasných ľudí, naučil som sa mnoho nových vecí a zažil neskutočne veľa zážitkov, na ktoré budem spomínať do konca života,“ nechal sa počuť Adam Sýkora.

Na záver pripojil slová, ktoré potešia každého fanúšika Corgoňov: „Nitra pre mňa vždy bola, je a stále bude mestom, ktoré mi v živote dalo najviac do mojej hokejovej kariéry. Navždy budem na toto obdobie strávené v Nitre spomínať len v najlepšom a verím, že raz si ešte budem môcť obliecť tento dres. NITRIČKA ďakujem.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM