Správy

Ocenia celoročnú prácu dobrovoľníkov: Slávnostný galavečer aj so skupinou Desmod

Nitrianske centrum dobrovoľníctva sa poďakuje nitrianskym dobrovoľníkom za ich činnosť a spoločenskú angažovanosť.

Ilustračný obrázok k článku Ocenia celoročnú prácu dobrovoľníkov: Slávnostný galavečer aj so skupinou Desmod
Zdroj: TASR

Na slávnostnom galavečere Srdce na dlani im 29. januára v Nitrianskej synagóge odovzdá ocenenia za prácu a námahu počas uplynulého roka. Nominácie môžu podávať organizácie, občianske združenia, kolektívy i jednotlivci z Nitry.

Zahrá aj Desmod

Slávnostný program bude tento rok sprevádzaný charitatívnym vystúpením hudobnej skupiny Desmod a tradične aj žiakmi z gitarového oddelenia Základnej umeleckej školy Jozefa Rosinského v Nitre.

Tak ako minulý rok existuje na celoštátnej úrovni webová stránka srdcenadlani.sk, ktorá obsahuje všetky informácie o oceňovaní dobrovoľníkov na Slovensku.

Desiatky nominácií

Pripravila ju Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií. „Organizácie nám poslali 36 nominácií s viac než 70 menami,“ informovala o tom Jana Andreasová z Nitrianskeho centra dobrovoľníctva.

Dobrovoľníci boli v tomto roku nominovaní v siedmich kategóriách, ako sú sociálna a zdravotná oblasť, práca s deťmi a mládežou, oblasť výchovy a vzdelávania, umenia a kultúry, oblasť športu a dobrovoľník do 18 rokov. Novinkou je kategória škola priateľská k dobrovoľníctvu.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM