Rastislav Búgel Kultúra

Obľúbené letné podujatie nesmie chýbať: Klokočinský jarmok bude aj tento rok

Každý rok patrí ku koncu letných prázdnin aj Klokočinský jarmok. Ten na nitrianskom sídlisku nebude chýbať ani tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené letné podujatie nesmie chýbať: Klokočinský jarmok bude aj tento rok

Počas Klokočinského jarmoku nejeden poriadne dopraje aj svojmu žalúdku. Už tradične sa počas jarmoku môžeme tešiť na dobrý burčiak, víno, medovinu, lokše, klobásky a iné dobroty. Chýbať nebudú obľúbené kolotoče, cukrová vata a iné atrakcie.

Zaujímavý program

Prvý podvečer sa môžu návštevníci zabaviť s Dychovou hudbou Nadličanka, Ego Group, Speváckou skupinou z Heľpy a Janissou Band. „Sobotňajšie popoludnie bude patriť deťom a ich súťažiam; prehliadku svojej činnosti uvedie Centrum voľného času DOMINO,“ informuje stránka mesta. Westernový program, ryžovanie zlata, detské rodeo a country tancovačku môžete zažiť s hudobnými skupinami Csuka májolaj, Pengagi, Pacipacifik a westernovým spolkom Túlaví vlci.

Nedeľňajšie popoludnie spríjemní nitrianska kapela D.O.T.S. a pôvodné divadelné predstavenie inšpirované piesňou Petra Nagya plné farieb a fantázie pre divákov od 6 – 99 rokov pod názvom Profesor Indigo – hodina slušného správania v podaní Divadla Maska.

V podvečer akordeónový orchester Úsmev vyčarí úsmev na tvárach a záver jarmoku bude patriť hudobnej skupine EMINENT. „Mesto Nitra pozýva všetkých, malých i veľkých na Klokočinský jarmok, ktorý sa uskutoční v dňoch 30. augusta – 1. septembra 2013,“ pozýva mesto Nitra.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM