Monika Földešiová Rôzne

Nová predajňa pre kutilov: Majstrujte s Würthom!

V Nitre otvorila nemecká firma Würth svoju piatu slovenskú pobočku s montážnym a spojovacím materiálom. Jedna z najznámejších značiek na svete sa tak môže stať aj vašim pomocníkom pri drobných i väčších domácich prácach. Pozrite sa s nami, čo všetko

Dcérska spoločnosť [link=http://www­.wurth.sk/sk/u­vod]Würth[/lin­k] je na Slovensku už 22 rokov. Po dvoch pobočkách v Bratislave, a po jednej v Košiciach a v Žiline, tak prišli na rad aj nitrianski zákazníci. Dnes otvorili pre nich svoje priestory na Novozámockej ceste oproti kasárňam.

Momentálne má firma v programe 115 tisíc druhov produktov, na Slovensku ich je okolo 7 500 z tých najpredávanejších a v nitrianskej prevádzke viac než 2 100 druhov produktov. Tie podľa prevádzkového manažéra Martina Kraloviča majú slúžiť na priblíženie toho najdôležitejšieho, čo zákazník žiada.

[blockquote]Pro­duktové portfólio spoločnosti má širokú škálu, zameriava sa predovšetkým na produkty pre prácu s kovom, drevom, stavebninami i pre ošetrenie vášho auta či sanitárnu činnosť. Nájdete tu náradie rôzneho druhu, chemické spreje, komponenty potrebné k vŕtaniu, pre prácu s kovmi i drevom, mnoho spojovacieho materiálu a náradia, ktoré dozaista nesmie chýbať v garáži každého správneho kutila… Viac ponúkaných materiálov nájdete [link=http://www­.wurth.sk/sk/pro­dukty/siroky-sortiment]TU[/lin­k][/blockquote]

Vo [link=http://www­.wurth.sk/sk/u­vod]Würthe[/lin­k] sa navyše môžete spoľahnúť na odborné poradenstvo.// „Naša firma je stavaná na tom, že ponúka zákazníkovi 100% servis. Formou tour plánov navštevujeme pravidelne zákazníkov a ponúkame im aktuálny materiál. Tí si tak nevyberajú potrebné produkty cez web alebo telefónom, ale obchodnými zástupcami, ktorých je momentálne na SR 130,“ //informoval Kralovič.

Informácie o firme ako aj ponúkaný materiál nájdete na www.wurth.sk

Adresa pobočky v Nitre: Novozámocká 310, 974 05 Nitra

wurth NR
20
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM