Krimi

Nočný zásah hasičov v Nitre: Zhorela sýpka na Lukovom dvore, FOTO

V noci zachvátili plamene sýpku na obilie na Lukovom dvore. Škody sú obrovské.

Ilustračný obrázok k článku Nočný zásah hasičov v Nitre: Zhorela sýpka na Lukovom dvore, FOTO
3
Galéria

Profesionálni aj dobrovoľní hasiči z Nitry a okolitých obcí v noci zasahovali na Lukovom dvore. Požiar zachvátil sýpku na obilie.

„Dňa 16. augusta 2022 krátko po 02.25 hod bol nahlásený požiar obilnej sýpky na Lukovom Dvore, okres Nitra. Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar sýpky na obilie, ktorá bola zachvátená celá požiarom,“ informovala nás Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre.

Prečítajte si tiež

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre – z hasičských staníc Nitra, Dražovce a Selenec, Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Topoľčanoch a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Ivanka pri Nitre a Veľké Zálužie, ktorí požiar zlikvidovali 5 C prúdmi. K zraneniu osôb nedošlo.

„Následkom požiaru vznikla majiteľovi sýpky priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 50-tisíc eur,“ dodala Červočová.

Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania. Celkovo pri požiari zasahovalo 25 profesionálnych a 7 dobrovoľných hasičov. Naspäť do hasičských zbrojníc a staníc sa vrátili až nadránom.

O zásahu na sociálnej sieti informovali aj dobrovoľní hasiči z Veľkého Zálužia, ktorí zverejnili aj niekoľko záberov z miesta požiaru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Nočný zásah hasičov v Nitre: Zhorela sýpka na Lukovom dvore, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM