Kultúra

Nitru čaká večer plný hudby: Marcel Palonder prichádza s novým albumom

Spomínate si na obrovský hit Marcela Palondera Láska? Slovenský spevák so zamatovým hlasom sa slovenskej verejnosti opäť pripomína novým albumom Posledné tango. Vystúpi s ním aj v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Nitru čaká večer plný hudby: Marcel Palonder prichádza s novým albumom
Zdroj: PR

Na svojom novom albume začal Marcel Palonder pracovať v roku 2015. Podľa speváka je posolstvom Posledného tanga fakt, že v ľudskom živote sa etapy končia, ale začínajú nové a každá z nich má svoj význam a svoje čaro. Piesne z nového albumu predstaví Marcel Palonder aj na svojej koncertnej šnúre Muž a Žena Tour 2017, na ktorej vystúpi so slovenskou herečkou Kristínou Greppelovou. Spoločne naspievali duet Stačí tvoj pohľad a Kristína dokonca spieva až v piatich skladbách z nového albumu Posledné tango.

V rámci turné Muž a Žena Tour sa okrem Bratislavy predstavia aj v Nitre. Koncert sa mal pôvodne uskutočniť v Nájomnej jednotke 210, no organizátori rozhodli o jeho presunutí do priestorov Music a Cafe Nitra. Už 16. novembra o 19:00 tak budete môcť okúsiť vynikajúci hlas Marcela Palondera a šarm úspešnej herečky Kristíny Greppelovej.

Marcel Palonder patrí k stáliciam na slovenskej hudobnej scéne už takmer tri desaťročia. Domácich fanúšikov si získal nadčasovým hitom Láska a zahraničnému publiku sa predstavil ako úspešný reprezentant Slovenska na súťaži Eurovízia a následne i na mnohých významných medzinárodných festivaloch.

Kristínu Greppelovú mnohí poznajú zo seriálov Panelák, Pod povrchom či Tajné životy. Do roku 2012 bola osem sezón v angažmáne Divadla Andreja Bagara v Nitre. V súčasnosti pôsobí v Divadle Aréna v Bratislave.

Zdroj: Music Café
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM