Rastislav Búgel Krimi

Nitrianskych motoristov opäť môže čakať prekvapenie od policajtov: Všetky dôležité info vo VNÚTRI!

Polícia si tak ako pred týždňom, posvieti na vodičov. Tentoraz však môžu zostať prekvapení aj tí šoféri, ktorí počas kontroly zastavení nebudú. Doma ich možno bude čakať prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianskych motoristov opäť môže čakať prekvapenie od policajtov: Všetky dôležité info vo VNÚTRI!
Zdroj: TASR

Kontroly budú prebiehať počas celého budúceho týždňa s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a predovšetkým v záujme znížiť počet dopravných nehôd s následkami na životoch a zdraví. Na území Krajského riaditeľstva PZ v Nitre bude kontrola vykonaná na území okresov Nitra, Šaľa, Topoľčany, Komárno, Nové Zámky a Levice.

„Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť , opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ uviedla hovorkyňa z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, Renáta Čuháková.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM