Krimi

Nitriansky taxikár skončil v hľadáčiku polície: Jeho spolujazdec mal pri sebe DROGY

Taxikár nerešpektoval dopravné značenie, zastavila ho polícia. Ako problém sa napokon ukázal jeho zákazník.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky taxikár skončil v hľadáčiku polície: Jeho spolujazdec mal pri sebe DROGY
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Vodič taxíka v Nitre nerešpektoval dopravné značenie, čo si všimli policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky v Nitre. Vozidlo taxislužby spozorovala hliadka počas nočnej služby pri prechádzaní križovatkou ulíc Mikovíniho a Hviezdoslavova trieda v Nitre.

Podozrivý zákazník

Následnou kontrolou policajti odhalili drogy u zákazníka, ktorý sa v aute viezol ako spolujazdec, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti vodiča taxíka po nerešpektovaní dopravného značenia zastavili a vyzvali ho, aby predložil potrebné doklady. Zároveň vyzvali na predloženie dokladu totožnosti aj spolujazdca – zákazníka. Ten uviedol, že ho stratil a jeho stratu nenahlásil. Svoju totožnosť nevedel hodnoverne preukázať, preto ho policajti predviedli na obvodné oddelenie Nitra-západ.

Prečítajte si tiež

Mal pri sebe drogy

Muž sa celý čas správal nervózne a roztržite, mal červené oči a javil známky požitia omamných a psychotropných látok, skonštatovala polícia.

Policajtom priznal, že je užívateľom drog – pervitínu a marihuany, a vydal im priesvitný plastový obal vo forme pevného kryštálu z bielej kryštalickej látky, päť plastových obalov s obsahom bielej kryštalickej látky, štyri priesvitné obaly s bielym práškom, zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou, priesvitný obal s obsahom zelenej sušiny, sklenenú nádobku s obsahom hnedej kryštalickej látky, plastovú nádobu s pozostatkami kryštalickej látky, dve poškodené sklenené fajky a zo svojej ľadvinky digitálnu váhu, elektronickú cigaretu a finančnú hotovosť.

Muž je podozrivý zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM