Správy

Nitriansky samosprávny kraj hľadá nového kolegu: Akú VÝPLATU ponúka?

Obzeráte sa po novej práci? Nitriansky samosprávny kraj hľadá možno práve vás.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky samosprávny kraj hľadá nového kolegu: Akú VÝPLATU ponúka?
Zdroj: Pexels.com

Nitriansky samosprávny kraj zverejnil informácie o najnovšej pracovnej ponuke. Hľadá kandidáta na obsadenie pracovnej pozície „poradca pre riešenie problémov rómskych komunít“ Kancelárie predsedu NSK.

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí vysokoškolské vzdelanie II. stupňa (humanitné zameranie) a minimálne 5 rokov praxe v oblasti romologických štúdií a projektov.

Samozrejmosťou by mala byť znalosť MS OFFICE (Word/Excel/Ou­tlook) na pokročilej úrovni a bezúhonnosť.

Čo bude pracovnou náplňou?

Záujemcovia musia doručiť žiadosť o prijatie do pracovného pomeru a profesijný životopis.

Na budúceho poradcu čaká napríklad koncepčná činnosť budovania a rozvoja MVO a iných inštitúcií zameraných na skvalitnenie života rómskych komunít na úrovni vyššieho územného celku, príprava podkladov na riešenie problémov rómskych komunít a organizovanie kultúrnych, spoločenských, výchovno – vzdelávacích a iných prospešných aktivít zameraných na rozvoj rómskych komunít.

Prečítajte si tiež

Pripraviť sa musí aj na spoluprácu s orgánmi miestnej samosprávy a štátnej správy na úrovni vyššieho územného celku a účasť na aktivitách zameraných na rozvoj a riešenie problémov rómskych komunít.

Medzi zamestnanecké výhody a benefity patrí odborný rast, príspevok na stravovanie, 37,5 hodinový týždenný pracovný čas, pružný pracovný čas a doplnkové dôchodkové sporenie.

Platové ohodnotenie

A aký ponúkajú plat? „Platové podmienky sú určené podľa zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, funkčný plat bude stanovený minimálne vo výške tisíc eur,“ informuje Nitriansky samosprávny kraj.

Termín nástupu je dohodou a ide o pracovný pomer na jeden rok s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú. Ak máte záujem, nemali by ste zmeškať termín na podanie prihlášok, ktorý bol stanovený na 21. február do 14.00 hodiny.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM