Jakub Forgács Rôzne Šport Iné športy

Nitriansky rodák Matej Tóth pred Vianocami: Ako strávi sviatky a čo zavinšoval ľuďom?

Úspešný chodec a nitriansky rodák už vie, ako prežije nadchádzajúce Vianoce. Matej Tóth poodhalil čosi zo súkromia a pripojil aj krásny vinš!

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky rodák Matej Tóth pred Vianocami: Ako strávi sviatky a čo zavinšoval ľuďom?
19
Galéria
Zdroj: TASR

Olympijský víťaz z Ria de Janeiro, chodec Matej Tóth načerpáva energiu po náročnom roku v kruhu svojich najbližších a voľný čas venuje i združeniam, ktoré pomáhajú chorým. V nedeľu (18.12.) podvečer podával na banskobystrickom námestí onkopunč, výťažok z ktorého ide na pomoc pacientom na hematologickom oddelení Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici.

Ako uviedol, Štedrý deň (24.12.) strávi doma v Banskej Bystrici so svojou rodinou. Na prvý sviatok vianočný sa s najbližšími chystá k svokrovcom a ďalší deň pobudnú u jeho rodičov. Nový rok plánujú privítať v meste pod Urpínom.

V OBRAZOCH: Chodec Tóth opäť Atlétom roka
19
Galéria
Zdroj: TASR

„Deti budú mať prázdniny, ja budem doma a všetci spoločne budeme načerpávať energiu a venovať sa sami sebe,“ povedal úspešný slovenský atlét, ktorý si chce naplno užiť zimné radovánky so svojimi deťmi.

„Na Vianoce želám všetkým pokoj, aby aj to predvianočné a medzivianočné obdobie nebolo o behačkách a nákupoch, ale aby ho ľudia prežili v pokoji a pohode. Nech si ľudia užívajú v kruhu svojich najbližších, nech si cenia každý moment, keď sú spolu, lebo nikto nevie, kedy tie chvíle pominú. A to nech sa prenesie aj do nového roka, to čaro Vianoc, pohodička, radosť v očiach našich detí nech trvá celý rok 2017. Prajem všetkým najmä zdravie, nech majú silu venovať sa tomu, čo ich baví, napĺňa a pevne verím, že potom budeme všetci šťastnejší,“ zavinšoval „zlatý“ chodec.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z triumfu Mateja Tótha v ankete Atlét roka 2016!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM